Bitcoin sonunda rekor
Bitcoin sonunda rekor tazeleyecek

Barcelona’dan iki saatte rekor satış: En çok Türkler aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galatasaray’ın da iş birliği yaptığı, futbol kulüplerinin dijital dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için kurulan Socios.com’un Barcelona ile yaptığı proje, Katalan kulübüne iki saatte 1,3 milyon dolarlık getiri sağladı. Barcelona Taraftar Token ($BAR) en çok ilgiyi Türklerden gördü.

Taraftarların kulüplerine özgü oylamalarda seçim yapmak, bir maç sırasında stadyumdaki LED panolarında görünmek, maçlara VIP olarak katılmak gibi dijital ve gerçek hayat ödülleri kazanma şansı için kullandıkları dijital varlıkların (tokenlerin) Barcelona adına satışı 106 farklı ülkede gerçekleşti ve bir rekoru da beraberinde getirdi.

Barcelona Fan Tokenlerine beklenenin beş kat üstünde talep geldi

600.000 adet Barcelona Taraftar Token ($BAR) hem Socios.com hem de Chiliz.net üzerinden yapılan rekor satışta 2 avro sabit fiyatla satışa sunuldu ve beklenenden 5 kat fazla talep geldi.

barcelona, barcelona real madrid, liverpool barcelona, fc barcelona

Barcelona Taraftar Token ($BAR) sahipleri, ilk oylamada Camp Nou’daki efsanevi iç saha soyunma odasının tasarımını verdikleri oylarla belirleyecekler. Taraftarlar her sezon Socios.com’da birçok oylamada seçim yapabilecek, ödüller kazanabilecek ve uygulama yoluyla taraftar statülerini artırabilecek.

Socios.com’un iş birliği yaptığı kulüpler arasında dünyanın en büyük futbol kulüpleri Juventus, Paris Saint-Germain, Atlético de Madrid, AS Roma, Galatasaray ve Independiente bulunmakta.

barcelona, barcelona real madrid, liverpool barcelona, fc barcelona

Chiliz & Socios.com CEO’su Alexandre Dreyfus: “En büyük kulüplerin taraftarlarının %99,99’u stadyumun dışında”

Chiliz & Socios.com CEO’su ve Kurucusu Alexandre Dreyfus şunları söyledi:

Socios.com 6 aydan daha uzun bir süredir yayında. Ancak şimdilerde taraftarlar Taraftar Tokenlerin onlara verdiği avantajların keyfini yaşıyorlar ve kulüpleriyle unutulmaz deneyimler ediniyorlar. Futbol küresel bir oyundur, taraftarların destekleri stadyumun, şehrin ve ülkenin de ötesine uzanır. Dünyanın en büyük kulüplerinin taraftarlarının %99,99’u stadyumun dışındadır. Barcelona Taraftar Tokenlerinin ($BAR) 106 ülkeden alınması bu bilgiyi güçlü bir şekilde destekliyor. 2 saatten kısa bir süre içinde sona eren rekor satışa verilen tepki küresel taraftar etkileşiminin sunduğu büyük potansiyel hakkında net bir mesaj gönderiyor.

Geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid de fan tokeni çıkaracağını duyurmuştu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin