Banners App reklamcılık dünyasını baştan yazacak. EasyVisual katkılarıyla.
Banners App reklamcılık dünyasını baştan yazacak. EasyVisual katkılarıyla.

Banners App reklamcılık dünyasını baştan yazacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gereksiz reklamlara para harcamaya son. Hem kullanıcılar hem de reklam verenler için büyük kolaylıklar sağlayan EasyVisual ve Banners App incelememiz altında.

Markanıza ait reklamların, hedef kitle telefonunu her kullandığında gösterildiği mükemmel bir dünya düşünün. Hedefleme, reklam verenlere ve markalara gerçek olası müşteriler için yalnızca gerçek görünümler sunan konum, cinsiyet, eğitim ve diğer özelliklere dayanır. Reklam pazarı, marka gereksinimlerine uygun olarak geliştirilen ve daha ayrıntılı uygulamalar başlatan ve detaylı yapılandırmalar yaratma ve tanıtım sürecini daha kolay hale getirme olanağı sağlayan daha fazla uygulamaya ev sahipliği yapıyor. Şirketlerden biri, kısa bir süre önce reklam pazarında bir sonraki devrim haline geldiği iddia edilen bir mobil uygulama başlattı.

Statista‘ya göre, 2019 yılına kadar akıllı telefon kullanan kişi sayısı 2,5 milyar kişiye ulaşacak. Mobil kullanıcılar, telefonlarının kilidini günde 80 ila 110 kez kilidini açacak. Aynı zamanda, 18 ila 39 yaş arası tüketicilerin %69’u, ürünleri satın almadan önce ürün araştırması için cep telefonlarını kullanıyor. Mobil cihazlar, kullanıcılar telefonlarının olmadan hayatlarını hayal edemedikleri için, markalar otomatik olarak yeni bir tanıtım kanalı haline geliyor. Akıllı telefon uygulamaları kesinlikle reklam pazarını değiştirecek.

EasyVisual nasıl bir teknoloji sunuyor?

Emarketer araştırması, geçen yıl dünya genelinde mobil reklamlara 101 milyar dolar harcandığını açıkladı. Bu rakam, 2012’den 5 kat daha fazla. Bu sektördeki harcamalar da artacak.

EasyVisual, uGüney Kore, Çin, Vietnam, Polonya, Slovakya, Almanya, Ukrayna, Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İsrail dahil olmak üzere 190 ülkede 3,5 milyon izleyici kitlesine sahip olan bir reklam ağı. Şirket doğru bir seçim yaptı ve marka tanıtımını başarılı ve uygun maliyetli hale getirmek için mümkün olduğunca akıllı telefon kullanımının potansiyelini kullanmaya karar verdi.

Banners App ve yararları

Kripto para reklamları, Blockchain teknolojisinin gelişimi ve hızla artan popülerliği ile daha kolay hale gelmedi. Facebook, kripto reklamlarını yasaklayan ilk sosyal ağ oldu. Google, Bing ve Twitter gibi web devleri de takip etti. Kripto projelerini ve kripto paraları tanıtmak daha karmaşık hale geliyor, bu yüzden reklam pazarı, kripto paraları diğer ürün ve hizmetlerle aynı düzeyde bilinçlendirmek için yeni fikirler ve yaklaşımlar sunuyor.

Kripto reklamları için mevcut sorunu çözmenin yollarından biri, bir mobil uygulama başlatmak. Örneğin, Banner App Android işletim sistemine dayanıyor ve kripto için herhangi bir reklam kısıtlaması yok. Uygulama Google Play‘den indirilebilir ve bir kullanıcı bir telefonun kilidini açtığı zaman etkinleştirilebilir.

Kullanıcılar konum, cinsiyet, medeni durum, eğitim, diller, ilgi alanları, mesleki başarılar ve sağlık gibi kişisel bilgilerini uygulamada belirtiyor. Hedefleme bu özelliklere dayanıyor. Ayrıca, kullanıcılar reklamı görmek istedikleri süreyi ayarlayabiliyor.

Banners App kullanarak marka ve reklamcılar şunları elde edebilecek:

  • Piyasadaki lider ve daha kârlı işletim sistemine dayalı bir mobil uygulama.
  • Reklam kampanyası üzerine istatistiksel veriler: Gerçek görüntülenme sayısı ve reklamın dönüşüm oranı.
  • Yalnızca hedef kitleye gösterilen reklamın gerçek görünümleri için ödeme.

EasyVisual sayesinde işe yaramayacak reklamlar için para harcamaya son.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

kaçak iddaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin