Bankaların Bitcoin hamleleri açığa çıkıyor! Deltec 9.300 dolardan BTC satın almış
Bankaların Bitcoin hamleleri açığa çıkıyor! Deltec 9.300 dolardan BTC satın almış

Bankaların Bitcoin hamleleri açığa çıkıyor! Deltec 9.300 dolardan BTC satın almış

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bahamalar merkezli Deltec Bank & Trust, “büyük bir Bitcoin pozisyonuna” sahip olduklarını açıkladı. Söz konusu bilginin kaynağı, bankanın yatırım müdürü Hugo Rogers.

Deltec: “9.300 dolardan Bitcoin satın aldık”

Bankanın YouTube kanalına yüklenen videoya göre, Deltec’in Bitcoin’deki (BTC) büyük konumu “son zamanlarda çok ilgi gördü.”

Rogers bu hareketi şöyle açıkladı:

Müşterilerimiz için yaklaşık 9.300 dolardan Bitcoin satın aldık, bu 2020 boyunca çok işe yaradı. Ve likidite krizi kızışmaya devam ederken 2021’de de işe yaramasını bekliyoruz.

Bu yılın başlarında Rogers, stratejik bir bakış açısından Bitcoin pozisyonunu neyin temsil ettiğini Bloomberg’e anlattı:

Bitcoin’de küçük bir pozisyon uzun bir yol kat edebilir. Gerçek varlıklarda karşılaştırılabilir bir getiri gösterebilecek bir alternatifin eksikliği var. Portföyünüzü yine de çeşitlendirecekseniz, burası gitmek için iyi bir yer.

Bankanın Tether ile ilişkisi dikkat çekiyor

Stabilcoin ihraççısı Tether, bir Deltec müşterisi. İki taraf arasındaki ilişki, Tether’in bankayla bir işlemi onaylayan bir mektubu yayınladığı 2018 senesine kadar uzanıyor.

Kripto ticaret platformu Bitfinex ve Tether’in genel danışmanı Stuart Hoegner, Tether ile bankanın varlıkları arasındaki ayrımı açıklığa kavuşturmak için konuyla ilgili yorum yaptı:

Deltec Bank & Trust Limited’in müşterileri adına dijital tokenlerin satın alınmasıyla ilgili son beyanlarından haberdarız. Tether, rezervleriyle ilgili kararları dış kaynak olarak kullanmaz. Deltec, Tether adına dijital token satın almaz.

Kurumsallar ve özel bankaların kripto para ilgisi yükselişte

Kipto piyasasının son boğa koşusu, özel bankalar ve yatırım danışmanları arasında kriptoya olan ilgiyi artırdı.

Alman özel bankası Hauck & Aufhäuser, bu yıl bir kripto yatırım fonu başlatacaklarını açıkladı. Böyle bir hareket, kurumsal ve yarı kurumsal yatırımcıların Bitcoin, Ethereum ve Stellar dahil olmak üzere dijital varlıklara yatırım yapmasına izin verecek.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde, müşterilerinin portföylerinde kripto para bulunan ABD’li finans danışmanlarının sayısının 2020’de önemli ölçüde arttığı ortaya çıktı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin