Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar
Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar

Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birinci sınıf küresel bankacılık grubu Societe Generale, yeni Tezos (XTZ) entegrasyonu ile blok zinciri yatırımını artırıyor.

Daha önce Societe Generale, Ethereum (ETH) blok zincirinde ve Bank of France tarafından geliştirilen merkez bankası dijital para platformunun test edilmesinde menkul kıymet tokenları yayınlamıştı.

Societe Generale tarafından Tezos’ta (XTZ) yeni menkul kıymet tokenı başlatıldı

Societe Generale temsilcileri, tüm tokenize edilmiş menkul kıymetlerin Societe Generale grup geliştirme stratejisinin omurgası bir varlık olan Societe Generale Assurances tarafından tam olarak başlatıldığını belirtti.

Bu sürüm, Tezos (XTZ) gibi izinsiz programatik blok zinciri platformlarının üzerine sofistike finansal ürünler (yapılandırılmış tokenlar) yayınlama konseptine öncülük ediyor.

Banka ekibi, modern blok zincirlerinin gösterdiği akıllı sözleşmeler teknolojisinin özelliklerinden, yani finansal işlemlerin benzersiz verimliliği ve akışkanlığı, otomatikleştirilmiş kurumsal eylemler, artan şeffaflık, işlemlerde ve ödemelerde hız ve düşük ya da sıfır maliyetlerden etkilendiklerini belirtiyorlar.

Bankacılık ve kripto para birimleri arasında yeni entegrasyon düzeyi: Forge ile tanışın

Bu entegrasyon, Societe Generale’nin blok zinciri stratejisi için yeni fırsatlar yaratıyor. Yani banka, 2022’de Forge platformu olan Societe Generale Group’un blok zinciri odaklı düzenlenmiş bir yan kuruluşunu açma hedefini paylaşıyor.

Forge, eksiksiz bir işlev yığınıyla ana ağda piyasaya sürüldükten sonra, yapılandırılmış olanlar da dahil olmak üzere tokenize edilmiş varlıkları çıkarabilecek, takas edebilecek ve saklayabilecektir.

Ayrıca, Societe Generale’nin vizyonuna göre Forge, SWIFT sınır ötesi transfer sistemi gibi mevcut bankacılık araçlarına entegre edilecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin