Bitcoin için yeni rekor yolunda son kritik direnç neresi? Trader açıkladı
Bitcoin için yeni rekor yolunda son kritik direnç neresi? Trader açıkladı

Bankacılık devinin Bitcoin ticaret masası planındaki son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs CEO’su David Soloman, Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi’nin Mali Hizmetler Komitesi’nde konuştu. CEO’ya göre, yatırım bankasının Bitcoin ve kripto para ticaret masası kurmak gibi bir planı yok.

Goldman Sachs CEO’su Bitcoin ticaret masasının sahte haber olduğunu söyledi

Goldman Sachs CEO’su David Solomon geçenlerde ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde konuştu ve yatırım bankasının şimdiye kadar kripto alım satım masası açmayı planladıklarını yönündeki iddiaları reddetti ve aksi takdirde öne sürülen medya raporlarının geçersiz olduğunu belirtti.

2018’de Goldman Sachs’ın 2018 yılının sonuna kadar bir kripto masası oluşturma planları olduğu bildirildi. İlk raporlar Bloomberg’de bir Aralık 2017’de ele alındı. Piyasaya giren bu hikayeden çok geçmeden, kaynaklar Business Insider aracılığıyla projenin beklemeye alındığını kaydetti. Temsilciler Meclisi’ne yaptığı açıklamada David Solomon şunları söyledi:

İlk Bloombergmakalesi doğru değildi. Diğerleri gibi, geliştikçe Bitcoin ve kripto para piyasasını anlamaya çalışmak için izliyor ve çalışıyoruz. Ancak hiçbir zaman bir Bitcoin ve kripto para ticaret masası açmayı planlamadık.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin