Bank of Brazil, müşterilerin Kripto ETF'ye yönelmesine izin veren ilk devlet destekli banka oldu
Bank of Brazil, müşterilerin Kripto ETF'ye yönelmesine izin veren ilk devlet destekli banka oldu

Bank of Brazil, müşterilerin kripto ETF’ye yönelmesine izin veren ilk devlet destekli banka oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Brezilya’nın ilk kripto ETF lansmanı ertelendi, ancak planlar herhangi bir şekilde başarısız olduğu için değil. Bank of Brazil (Banco do Brasil), Bank Itaú ve BTG Pactual’ın yaptığı gibi, ETF ihraçlarının çoğunluğuna katılıyor.

26 Nisan için yeni lansman tarihi belirlendi

Hashdex’in müşterilerine gönderdiği bir mektuba göre, devlet destekli bankacılık kurumu, müşterilerine “HASH11” koduna sahip Hashdex’in kripto ETF’sini satın alma imkanı sunabilecek.

Bununla birlikte, Brezilya Bankası müşterileri, Nasdaq Kripto Endeksini (NCI) kopyalayacak olan fona yatırım yaparak riske maruz kalabilir. Mektup, ETF’nin yeni çıkış tarihinin, orijinal tarih 22 Nisan olduğu için 26 Nisan 2021’de gerçekleşeceğini açıklıyor.

Böyle bir manevra ile bankacılık kurumu dünyada bu tür bir risk sunan ilk kamu bankası oluyor.

Hashdex’e göre abonelik emşrlerş 20 Nisan’a kadar verilebilir ve bunu yapabilenler yalnızca “bunu kendi adına veya müşteriler adına yapabilen” yetkili acentelerdir.

Itaú, BTG Pactual ve Genial tarafından koordine edilen Hashdex Nasdaq Crypto Index (HASH11), bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC), chainlink (LINK), bitcoin cash (BCH) ve Stellar (XLM) gibi kripto varlıklarından oluşuyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin