Bank of America, Bitcoin ürün geliştirme yarışına katılıyor
Bank of America, Bitcoin ürün geliştirme yarışına katılıyor

Bank of America, Bitcoin ürün geliştirme yarışına katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wall Street devi Bank of America, Bitcoin ürününü duyurdu. Bank of America’dan yapılan açıklamaya göre banka, müşterileri için piyasaya sürülebilen Bitcoin ürününü geliştirecek.

Bank of America ve Merrill Lynch, Wall Street’in müşterileri için kripto bazlı ürünler geliştiren finansal devleri listesine katıldı. Kaynaklar doğruysa, Bank of America, Goldman Sachs, Citi ve Morgan Stanley gibi rakipler de önemli müşterileri kaybetme korkusuyla ticarileştirilebilir bir Bitcoin ürünü geliştirmeye hazırlanıyor.

Bank of America, Bitcoin yarışından karlı mı çıkacak?

Bank of America’nın “Non-Deliverable Forward”bir Bitcoin türevi geliştireceği ileri sürüldü. Yapılan açıklamalarda NDF’nin arkasındaki karmaşıklığın, nakit ile çözülmüş ve genellikle kısa vadeli bir sözleşme olacağı açıklandı. Olası miktar asla değiştirilmez, bundan dolayı isim “non-deliverable” olarak belirlendi. İki taraf, bir işlemin karşıt taraflarını sözleşmeli bir oranda belirli bir miktar para (bir NDF örneği) için teklifi kabul edecek. Kar veya zarar, mutabakata varılan oran ile uzlaşma sırasında tespit edilen spot oran arasındaki fark dikkate alınarak sözleşmenin nominal tutarı üzerinden hesaplanacak.

NDF’ler sadece temel varlığa maruz kalmayı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda çeşitli arbitraj, spekülatif ve finansal risklerden korunma fırsatı da sunacak. Bank of America müşterileri, kripto söz konusu olduğunda arayış içindeler. Ya da belki de sadece kripto para düzenlemesi etrafında bir belirsizlik var…

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin