Bank of America anketine göre, Bitcoin ticareti teknoloji pazarını geride bırakıyor
Bank of America anketine göre, Bitcoin ticareti teknoloji pazarını geride bırakıyor

Bank of America anketine göre, Bitcoin ticareti teknoloji pazarını geride bırakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bank of America’nın son fon yöneticisi anketine göre “Bitcoin yatırımı” bir kez daha “teknoloji yatırımı” yerine geçerek en yoğun ticaret olarak yerini aldı.

2017 boğa piyasasına yapılan başka bir geri dönüşte, büyük bir ABD banka fon yöneticisi anketi veya FMS, Bitcoin’i pozitif yatırımcı duyarlılığının zirvesine yerleştirdi.

Reuters’a göre, Bank of America tarafından Ocak 2021’de yapılan bir ankette yanıt verenlerin % 36’sı uzun vadeli Bitcoin yatırımının uzun vadeli teknoloji yatırımı önünde en yoğun ticaret olduğunu belirledi.

Ocak ayı raporu, teknoloji yatırımının’ Ekim 2019’dan bu yana BofA’nın fon yöneticisi anketinde bir numara olmadığını ilk kez işaret ediyor. Sonuç aynı zamanda, Bitcoin’in Aralık ayında listede üçüncü olması nedeniyle BTC’nin pozitif yatırımcı duyarlılığında istikrarlı bir artışa işaret ediyor.

Nitekim, Aralık 2020 baskısı, varlık yöneticilerinin çoğunluğunun 2013’ten bu yana ilk kez nakit para bırakmasıyla risk varlıkları için sağlıklı bir iştah sergiledi.

Ancak, Ocak ayının ikinci haftasında hem Nasdaq Composite hem de Dow Jones sırasıyla 150 ve 90 baz puan düşüş gören teknoloji hisse senetleri, piyasada önemli bir mücadele veriyor.

2017’de, Bitcoin yatırımı, BofA’s ve Merrill Lynch’in küresel fon yöneticisi anketinde en yoğun ticaret olarak seçilmişti.

Reuters tarafından bildirilen başka bir ankette, bu kez Deutsche Bank’tan, katılımcılar Bitcoin’i bir balon olarak nitelendirdi. Rapora göre, anketteki yatırımcıların yarısından fazlası 2021’in sonundan önce Bitcoin için % 50 fiyat düşüşü öngörüyor.

Bitcoin şu anda, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 40.000 $ ‘ın üzerinde başka bir girişim için katalizör olabilecek 36.000 $ işaretinin üzerinde konsolidasyon işaretleri gösteriyor. JP Morgan analistlerine göre, BTC’nin 40.000 doları yeniden alması veya % 30’luk bir düzeltme daha riske atması gerekiyor.

Bitcoin, 8 Ocak’ta elde ettiği ATH fiyatından yaklaşık 4.000 $ düşmüş olmasına rağmen, yazı yazılırken bugüne kadar % 26’dan fazla arttı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


windows 10 pro satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin