Dolara güvenmediler, 150 milyon dolarlık Bitcoin aldılar: Hisseleri yüzde 8 fırladı!
Dolara güvenmediler, 150 milyon dolarlık Bitcoin aldılar: Hisseleri yüzde 8 fırladı!

Bank of America anketi: İnsanlar “dolar sat – Bitcoin al” stratejisi uyguluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

“Bitcoin al, dolar sat…” Bank of America / BofA Securities tarafından bu ay gerçekleştirilen anketten çarpıcı bir sonuç çıktı. Ankete göre fon yöneticileri tarafından benimsenen en yaygın ticaret stratejilerinden biri, Bitcoin almak ve dolar satmak.

“Dolar sat, Bitcoin al”

Firmanın her ay yayımlanan Küresel Fon Yöneticisi Araştırması’nın bir parçası olarak, “Bitcoin “al”, ankete katılanlar arasında en yaygın üçüncü ticaret stratejisi olarak kabul ediliyor. Ankete katılanlar “ABD doları sat” hamlesini en yaygın ikinci yöntem olarak uyguluyor. En popüler trade yönünün ise “teknoloji al” olduğu ortaya çıktı.

Dolar sat ikinci, Bitcoin al üçüncü sırada.
Dolar sat ikinci, Bitcoin al üçüncü sırada.

ABD doları iki yılın en düşük seviyelerinde işlem görüyor ve tüm dünyanın gözü ABD’de. Bitcoin gise geçen ay %20’den fazla değer kazandı. Airbnb gibi yeni halka açık pazarların da etkisiyle teknoloji hisse senetleri de iyi bir performans sergiliyor. Teknoloji ağırlıklı Nasdaq Bileşik endeksi geçen ay %5’in üzerinde artış sergiledi.

Ankete göre FMS yatırımcıları, 2011’den bu yana en yüksek seviyesine ulaşan hisse senetleri de dahil olmak üzere riskli varlıklar üzerinde iyimserlik ile ilerlemenin devam edeceğini düşünüyor.

Peki sizce Bitcoin al ve dolar sat bugünlerde mantıklı bir taktik mi? Yorumlarda görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Bu arada Bitcoin 20.000 dolar olacak mı sorusunun yanıtını merak ediyorsanız buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin