Bancor Network dahili token dönüştürme ile yerli cüzdanı başlatıyor
Bancor Network dahili token dönüştürme ile yerli cüzdanı başlatıyor

Bancor Network dahili token dönüştürme ile yerli cüzdanı başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bancor Network dahili token dönüştürme ile yerli cüzdanı başlatıyor. Merkezi olmayan bir kripto para birimi borsası olan Bancor Network (yerleşik cüzdan) özel olarak Paratonegraph’a verdiği demeçte, yerleşik otomatik token dönüşümleri ile yerel cüzdanını piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Dijital paralar bir borsada iki kişiyle eşleştirmeye gerek kalmadan doğrudan çevrilebilecek

Cüzdan, şirketin kripto amatörler de dahil olmak üzere ortak kullanıcılar tarafından işletilebilir dijital para birimleri oluşturmayı amaçlayan bir likidite çözümünün geliştirilmesindeki bir sonraki adımı simgeliyor. Şirket, kullanıcıların şu anda dijital paraları bir borsada iki kişiyle eşleştirmeye gerek kalmadan  cüzdanlarından doğrudan çevirebileceğini iddia ediyor.

Bancor Network dahili token dönüştürme ile yerli cüzdanı mevcut olan tokenleri kullanır

Bancor konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bancor Protokolü, cüzdanın içinden doğrudan satın alma ve satma için her zaman mevcut olan tokenleri kullanır ve kullanıcılara her zamanki Blockchain tabanlı bir projeye sürekli olarak erişim sağlayarak, borsalarının borsada ne sıklıkla alışveriş yapıldığına bakmaz.

Bancor’un, cüzdanın güvenliğini artıran müşteri fonlarına ne sahip olduğu ve ne de erişimi olduğu belirtiliyor

Bancor’un açıklamasına göre, kendi şifrelemeli 100’den fazla Blockchain uygulaması, ETH, EOS ve DAI gibi popüler simgeleri de içeren Bancor Network ile entegrasyonu duyurdu. Bancor’un, cüzdanın güvenliğini artıran müşteri fonlarına ne sahip olduğu ve ne de erişimi olduğu belirtiliyor.

Haziran 2017’de kurulan Bancor, IDEX, Waves Dex ve Openledger Dex gibi diğer üst merkezden dağıtılmış alışverişleri ticaret hacmi açısından geride bırakıyor.

Bancor Network dahili token dönüştürme ile yerli cüzdanı başlatıyor
Bancor Network dahili token dönüştürme ile yerli cüzdanı başlatıyor

Çoğu kripto para birimi borsasının merkezi bileşenleri var

Çoğu kripto para birimi borsasının merkezi bileşenleri vardır. Bu da onları Mt.Gox ve Coincheck’in yaşadığı gibi saldırılara karşı savunmasız kılabilir. Merkezi borsadaki kullanıcılar fonlarını ve özel anahtarlarını üçüncü bir tarafa emanet eder. Bu da bilgisayar korsanlarının kullanıcı verilerini çalmalarını ve büyük kayıplara neden olmasını kolaylaştırır.

Merkezi olmayan ticaret platformlarının daha fazla anonimlik sağladığına ve hack girişimlerine daha dirençli olduğuna inanılıyor

Merkezi olmayan veya eşler arası değişimler, bir aracıyı ve müşterilerin fonlarını tutmak için bir üçüncü taraf hizmetine güvenmenin gerekliliğini ortadan kaldırır. Bu tür borsaların ticaret mekanizması akıllı sözleşmelere ve atom takaslarına dayanmakta. Bu yüzden kullanıcılar her zaman kendi fonlarını kontrol etmekte. Merkezi olmayan ticaret platformlarının da daha fazla anonimlik sağladığına ve hack girişimlerine daha dirençli olduğuna inanılıyor.

Yeni yapılan bir çalışmada ‘kayma yönteme’ dayalı kripto para ve dijital varlıkların likiditesi üzerinde önemli merkezi ticaret hacimleri incelendi. Araştırma sonucuna göre, kripto para borsaları büyük ölçüde üçüncü şahıslar tarafından saldırıya uğrayabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin