featured

Bancor, fiyatı artırmak için yakım önersini gündeme taşıdı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi ekosisteminin önemli varlıklarından biri olan Bancor, topluluğa yakım için bir teklif sundu. DeFi protokolü ilk defa 2017 yılında ortaya çıktı ve proje ilk DeFi protokolü olarak biliniyor.

Protokolün belirteci, tüccarların ağda bulunan havuzlar için likidite sağlamasına olanak tanır. Herkes havuzlara likidite katkıda bulunabilir. Likidite sağlayıcıları bir havuza likidite sağladığında, havuzdan geçen işlemler için ücret almaya hak kazanıyor.

Bancor şimdi ise projeyi daha da değerli hale getirmek için yakım seçeceğini topluluğa sundu. Şayet iyi sonuç verirse, gelecekte yeni yakma miktarları da gelebilir.

Bancor’un yakım önerisi şimdilik karşılık buldu

Önde gelen DeFi protokolü Bancor’un yerel bir topluluğu, 1 milyon BNT’lik bir yakmayı amaçlayan bir teklif sundu. Amaç, belirteç üzerindeki etkisini belirlemek için protokolün BNT’yi bir deneme olarak yakmasına yardımcı olmak.

Teklif, bir kerelik 1 milyon BNT yakmak istiyor. Geçilirse ve topluluk tokenin fiyatı üzerinde olumlu bir etki görürse, gelecekteki tekliflerin yeni BNT yakma miktarları belirtmesi beklenebilir.

Haberi kaleme aldığımız saatler içinde topluluğun %99’dan fazlası BNT’nin yakılması lehinde oy kullandı. Ayrıca oy kullanımı için bugün son gün.

En son gelişme, protokolün ana ağda Bancor v3’ü başlatmasından aylar sonra geldi. Bir önceki versiyonda, Bancor Vortex ücretleri farklı tokenlerde biriktirdi ve bunları BNT ile takas etti, bu daha sonra vBNT’yi satın almak ve yakmak için kullanıldı, böylece yerel varlığın dolaşımdaki arzını azalttı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin