Bancor’dan müthiş airdrop: BNT elindeki tüm Ethereum’ları (ETH) dağıtacak
Bu Bancor (BNT) için ne anlama geliyor?

Bancor (BNT) EOSIO ana ağ lansmanına hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bancor (BNT) EOSIO ana ağ lansmanından sonra EOS’un Bancor Protokolü ile bütünleşeceği için EOSBNT Relay Token’in Bancor ağından kaldırıldığını duyurdu. Bancor, farklı blokajlarda çalışabilen merkezi olmayan bir likidite ağı kurmak istiyor. Çapraz zincirli likidite elde etmek için EOS Blockchain’inin yaratıcıları Block.one ile işbirliği yaptılar.

Bancor (BNT) Protokolü, EOS platformuna entegre edilecek

EOSBNT token kaldırıldıktan sonra, Bancor ağı tüm EOS işlemlerini geçici olarak devre dışı bıraktı. Çapraz zincirli fonksiyonlar Bancor ağında yayına girer girmez ve EOS dönüştürülebilirliği devam ederse, kayıtlı tüm EOS tokenleri EOS Blockchain’ine aktarılacak. EOS Relay Token temelde ERC20 uyumlu bir Smart Token olup, biri ERC20 tokenini dengelemek için diğeri de BNT tokenini dengelemek için tasarlandı.

EOSIO ana ağının piyasaya sürülmesinden sonra Bancor Protokolü, EOS topluluğuna otomatik, düşük maliyetli likidite sağlamak için yaklaşan EOS platformuna entegre edilecek. Akıllı sözleşmelerin likidite ağına bağlanabilmesi için Bancor Protokolü, ERC20 tokenleri için yeni standarttır. Alıcı ve satıcıları eşleştirmeye gerek kalmadan ağda sürekli zincir likidite sağlar. Bancor, bireysel cüzdanlarında herhangi bir token kontrol edemeyen ya da tutmayan merkezi olmayan bir alışveriş olduğundan, bireysel Bancor cüzdanlarında tutulan EOS tokenlerini kaydedemediklerini ve transfer edemediklerini bildirdi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin