Balinaların Shiba Inu yatırımlarında dikkat çeken artış! Fiyatı yukarı taşıyacak mı?
Balinaların Shiba Inu yatırımlarında dikkat çeken artış! Fiyatı yukarı taşıyacak mı?

Balinaların Shiba Inu yatırımlarında dikkat çeken artış! Fiyatı yukarı taşıyacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina Seviyesindeki Cüzdanlardaki Shiba Inu yatırımı 100 milyon dolar artarak toplamda 1,2 milyar dolara ulaştı. Bir başka piyasa toparlanması sırasında, Shiba Inu, kripto pazarında meydana gelen mevcut toparlanma rallisini takip etmeye çalışan balina düzeyindeki adreslerden gelen bir miktar satın alma hacmiyle karşı karşıya kaldı.

WhaleStats balina hareketlerini izleyen platforma göre Shiba Inu holdinglerinin sermayesi son 24 saatte 100 milyon dolar arttı. Yazım sırasında balinalar 1.2 milyar dolarlık SHIB’a sahipken, FTT tokeni Ethereum ağındaki en büyük holding olarak hâlâ ilk sırada yerini koruyor.

Balina istatistikleri verileri Shiba Inu fiyatını etkileyecek mi?

Varlığın piyasa performansına gelince, SHIB’nin fiyatı hem genel piyasa toparlanmasının hem de token etrafındaki olumlu hissiyatın ardından %4 oranında artış kaydetti. Daha önce, Shiba Inu geliştirme ekibi SHIB metaverse’nin piyasaya sürüldüğünü açıklamıştı.

Yaklaşık iki hafta önce SHIB, Ethereum balina katmanlı cüzdanlar arasındaki lider yerini FTX tokeni kaptırdı. Şu anda FTT, Shiba Inu’ya karşı neredeyse 200 milyon dolarlık bir marjla hakim durumda yerini koruyor.

FTT, meme coinden uzakta kalsa da tokenin en az %15’lik bir büyümeyle karşılaşması durumunda Shiba yine de zirveye dönebilir ve bu da mevcut varlıkların değerini 1.4 milyar doların üzerine çıkaracak.

Ancak aynı zamanda, piyasa tarihine göre, SHIB takip cihazı üzerindeki varlıkları sürekli olarak yaklaşık 1.2 milyar dolarda kalıyor. Buna rağmen  tokenin fiyatının zirvesinde 1.8 milyar dolara ulaşıyordu.

Daha önce de balina adresleri arasındaki varlık akışının %200’den fazla artmasıyla Shiba Inu’da beklenmedik bir net akış artışı yaşamıştı. Böylesine önemli bir artış büyük olasılıkla, varlığın fiyatı 0,000017 dolara ulaştığında piyasada ortaya çıkan büyük alımlarla ilişkilendirilebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin