featured

Son birkaç aydır balinaların gözdesi olan bu altcoin, yeni bir ralliye hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE, son birkaç aydır balinaların ilgisini çekiyor. Balina adresleri, belirli bir kripto para biriminden 1 milyon veya daha fazlasını depolayan dijital para birimi adresleridir. AAVE şu anda balinalar arasındaki popülerliğini sürdürüyor.

Santiment verilerine göre AAVE token’larının %55’i 1,000 ila 1 milyon adet token tutan adreslerin cüzdanlarında bulunuyor.

Balina adreslerindeki bu artış, yeni AAVE özelliklerine bağlanabilir. AAVE kısa süre önce şirketin mevcut DeFi endüstrisindeki son başarıları hakkında tweet attı.

26’dan fazla farklı yararlanıcıya fon sağlandığı için, önümüzdeki yıllarda AAVE ekosisteminden yararlanan hizmetlerin sayısında bir artış bekleyebiliriz.

Şirketin Flashstake ile olan işbirliği sayesinde, token’ı ekosistemde stake etmek artık anında getiri sağlayabilir.

AAVE için TVL artıyor

Yönetişim token’ını kullanarak kullanıcılar, güvenilir bir üçüncü tarafa olan ihtiyacı ortadan kaldırarak, kripto para birimlerini ve gerçek dünya varlıklarını (RWA) doğrudan birbirlerinden ödünç alabilir ve ödünç alabilirler. Yatırımcılar borç verirken faiz kazanır ve borç alırken kaybeder.

Sistemin TVL’si, ekosistemdeki mevcut değişiklikleri açıklayan tweet’lerin yayınlanmasından bu yana 14 Eylül’de 1,09 milyar dolardan 1,17 milyar dolara yükseldi.

TVL arttığında ticaret hacmi de onunla birlikte yükselir. Halka açık verilere göre, altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi 18 Eylül’de 74,494,475 dolarken 20 Eylül’de 145,288,857 dolara yükseldi. Bu, yaklaşık olarak %49 oranında bir büyüme gerçekleştiği anlamına geliyor.

Bu yazının yazıldığı sırada bu değer %19,5 oranında azalarak 116,733,735 dolara geriledi. AAVE için uzun vadeli görünüm olumlu olsa da, kısa vadeli görünüm umut verici değildir.

Gelişmelerin önemine rağmen, altcoin hâlâ piyasa koşullarına tabidir. AAVE, 17 Eylül’de elde ettiği kazançlarının %14’ünü şimdiden kaybetti.

Olumlu gelişmeler altcoin’in iyileşmesine yardımcı oluyor

Fiyat düşüşü, eylül ayının ilk yarısında bozulan makroekonomik koşullara bağlanabilir. Piyasanın korkulu iklimi nedeniyle kripto kışı, koşullar iyileşmeden yıl sonuna kadar devam edecek.

Son ekonomik gelişmeler, daha geniş finansal piyasaları, özellikle de kripto para piyasasını etkileyecektir. Ancak son gelişmeler, gözde altcoin’in kayıplarını telafi etmesine yardımcı olabilir.

Son zamanlarda, NASDAQ kripto para piyasasına girişini duyurdu. Gerekçeleri, kurumsal yatırımcıların dijital varlıklara olan ilgisinin artmasıydı.

altcoin AAVE grafik

Kripto yasal olarak karanlık alanda bulunduğundan yaklaşımlarının hâlâ temkinli olmasına rağmen, bu kripto endüstrisinde büyük bir dönüm noktasıdır.

AAVE, bir borç verme ve ödünç alma platformu olarak kripto para piyasasının bir parçası olmuştur. Kripto kışı devam ederken, AAVE gibi hizmetler mevcut piyasa koşullarında hayatta kalmak için vazgeçilmez hâle gelecek.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin