Balinaların gözde altcoin'i patlamaya hazırlanıyor! 1 günde %23 arttı
Balinaların gözde altcoin'i patlamaya hazırlanıyor! 1 günde %23 arttı

Balinaların gözde altcoin’i 1 günde %23 arttı! Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTM fiyatı geçen haftaki piyasa katliamında değerinin neredeyse yarısını kaybetti. Bununla birlikte, alıcılar hala 2 dolar işaretinin altına düşmeyi reddediyor ve bu da geri dönüş için yüksek ihtimale işaret ediyor. Ayrıca Fantom, kilitlenen toplam değer (12.39B) açısından Binance’i geçerek en büyük üçüncü DeFi ekosistemi haline geldi.

Balinaların gözde altcoin'i patlamaya hazırlanıyor! 1 günde %23 arttı

FTM altcoin, geçen hafta, tüm zamanların en yüksek seviyesi 3,46 dolardan %46 oranında düşerek 2 dolarlık desteği gördü. Kripto para yatırımcıları, bu düşük fiyata yoğun ilgi gösterdi. Bunun sonucunda, altcoin fiyatı hafta sonu uzun bir yükseliş mumu gördü.

Dün satıcılar, altcoin’i 2 doların altına itmeye çalışarak kripto para üzerindeki kontrollerini yeniden kazanmaya çalıştı. Ancak, temelden gelen yükseliş eğilimi, yüksek talebi işaret ederek fiyatı uzun bir fitille reddetti.

100 ve 200 EMA üzerinde işlem gören FTM/USD çifti yükseliş eğilimini sürdürüyor. Ancak, son zamanlarda ters çevrilen 50 EMA direnci, yükselen fiyat üzerinde güçlü bir satış baskısı oluşturuyor.

Günlük Stokastik RSI, K ve D çizgisinin yükseliş geçişini sağlayarak yükselişin tersine dönmesini destekliyor.

Altcoin fiyatı 1 günde %23 arttı

FTM/USD’deki son fiyat artışı, 4 saatlik zaman çizelgesi grafiğinde çift dipli bir model oluşturdu. Altcoin fiyatı, 2 dolarlık destekten %23 arttı ve şimdi, yükselişi sürdürmek için 2,4 dolarlık boyun çizgisine meydan okuyor.

4 saatlik Göreceli Güç endeksi(52), aşırı satım bölgesinden etkileyici bir toparlanma gösteriyor. Ayrıca, RSI eğimi, bir çift dip kırılması için yüksek bir olasılık öngören bir yükseliş sapması yansıtıyor.

coingape

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin