featured

Balinaların Cardano’ya olan ilgileri azaldı! Peki, bunun fiyat üzerindeki etkileri ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki sekizinci en büyük ağ olan Cardano, bu yıl önemli gelişmeler görmeye devam etti. Buna rağmen ağ, baskın balinalar arasında herhangi bir coşku yaratmadı. Bunun sebebi yerel token olan ADA fiyatında yaşanan düşüşler olabilir.

İlgi azalıyor

ADA, kuruluşundan bu yana zorlu bir yolculuk geçirdi. Bu yazının yazıldığı sırada bile son 24 saat içinde %4 oranında bir artış yaşamasına rağmen 0,5 dolar seviyesini aşamadı. Balinaların Cardano’dan başka ağları seçtikleri ortaya çıktı.

Kripto para gibi spekülatif bir piyasada, fiyatların bir sonraki adımda nereye gideceğini en iyi yatırımcıların belirlediği bir sır değil. İlginç bir şekilde, Cardano’da durum böyle değil.

10,000 ila 1 milyon adet ADA token’ına sahip olanlar arzın %27,3’ünü oluşturuyor. Sadece üç ay önce bu değer %30,5’ti. Kişisel arzlarının %10’undan biraz fazlası, takas cüzdanlarına ve daha küçük bilinmeyen adreslere aktarıldı.

Cardano

Ayrıca Cardano, diğer birçok kripto para birimi gibi, token talebinde de bir düşüş gördü. Santiment’e göre, bu yıl ADA’nın işlem hacmi %70’ten fazla düştü.

Mevcut ADA sahipleri, yukarıda belirtilen korkunç senaryo ile birlikte %90’dan fazla kayıp yaşadı. Buna ek olarak, Cardano’nun Vasil Hard fork gecikmesi olumsuz hissi daha da ağırlaştırdı.

20 Haziran’da yayınlanan bir duyuruda, Input-Output Global (IOG), geliştirici ekibin “test için daha fazla zaman tanımak amacıyla hard fork güncelleme teklifini test ağına göndermeme” kararını doğruladı.

Ekip, mühendislik ekibinin temel çalışmayı tamamlamaya son derece yakın olmasına rağmen, hard fork işini tamamlamak için hâlâ çözülmeyi bekleyen yedi hata olduğunu belirtti.

CEO Charles Hoskinson, 21 Haziran’da bu güncelleme hakkındaki düşüncelerini yineledi.

Tarihsel olarak konuşursak, ADA’nın yükselişe geçtiği ve bir ralli sonrası düşüşler yaşadığı biliniyor. Bu sefer, ADA’nın kayıplarını telafi etmesi için oldukça kritik bir seviye olan 1 doları geçmesi gerekiyor. Birçok analist, ADA fiyatında 1 Ağustos’tan sonra %125 oranında bir ralli yaşanabileceğine inanıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin