Balinalar BTC'yi borsalardan çekiyor! Fiyatları nasıl etkileyecek?
Balinalar BTC'yi borsalardan çekiyor! Fiyatları nasıl etkileyecek?

Balinalar Bitcoin’i borsalardan çekiyor! Fiyatı nasıl etkileyeceğini anlattık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Olumsuz fiyat hareketleri devam ederken, BTC balinaları büyük miktarda tokeni borsalardan uzaklaştırıyor. Whale Alert’e göre, kripto borsalarından 1,8 milyar doların üzerinde 45.000 BTC tokeni transfer edildi.

Aktif arz azaldıkça, borsadan taşınan tokenler genellikle fiyatlarda bir artışa işaret eder. Bu, 40.000 dolarda bir dip bulmuş gibi görünen Bitcoin’in bir sıçrama için hazırlandığını gösteriyor olabilir.

40 binden fazla BTC Coinbase’den taşındı

Bitcoin fiyatları son 24 saat içinde %2,5’in üzerinde bir düşüş gördü. Fiyattaki düşüşle birlikte BTC’nin Balina işlemleri dik bir artış kaydetti. Whale Alert’e göre, son 24 saat içinde 1,62 milyar doların üzerinde 40,47 bin Bitcoin, Coinbase’den dışarı aktarıldı. Bunun dışında, bazı bilinmeyen cüzdan adreslerine yaklaşık 32.800 BTC transfer edildi.

Bu arada, 5,6 bin Bitcoin (yaklaşık 200 milyon dolar) ve 2 bin Bitcoin (yaklaşık 80 milyon dolar) Coinbase’den sırasıyla Gemini ve Bitfinex’e transfer edildi. Gemini ve Xapi sırasıyla 5,001 ve 940 Bitcoin taşıdı.

Bu durum balinaların bir piyasa çöküşü sırasında bu kadar büyük miktarda Bitcoin tokenini ilk kez hareket ettirişi değil. Nisan da Mart ayı ile aynı trendi takip ediyor. Yaklaşık 1,2 milyar dolar değerinde BTC tokeni, Mart ayının sadece bir haftasında Coinbase’den ayrıldı.

1,9 milyar dolarlık BTC kripto pazarından çıktı

Glassnode verileri, son 24 saat içinde yaklaşık 1,9 milyar dolarlık Bitcoin’in kripto pazarından ayrıldığını gösterdi. Öte yandan, aynı zamanda 972 milyon dolarlık BTC satın alındı. Verilere göre, Bitcoin’in Netflow’u -926 milyon dolar.

Bitcoin fiyatı son 7 günde %8’in üzerinde düşüş yaşadı. Terra topluluğu Luna Foundation Guard (LFG) da dipten satın alıyor gibi görünüyor. Son 24 saat içinde LGF, 124 BTC daha ekleyerek toplam varlıklarını 1,71 milyar dolara denk gelen 42.530,8 Bitcoin’e getirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin