Ethereum balinaları Dogecoin rakibi Shiba Inu üzerine atıldı!
 Ethereum balinaları Dogecoin rakibi Shiba Inu üzerine atıldı!

Balinalardan meme coin atağı! Shiba Inu stoklamaya başladılar… Anlamı ne? Metaverse duyurusu işleri değiştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto arenasının en büyük oyuncuları, en son proje kilometre taşından sonra popüler kripto para birimi Shiba Inu’yu stoklamaya başladı. Peki niye meme coin stoku yapmaya başladılar?

Metaverse özelliği işleri değiştirdi

WhaleStats’taki işlem izleme botu, Çarşamba günü başlatılan yeni Metaverse özelliğinin ardından Shiba Inu’ya (SHIB) büyük sermaye girişlerini ortaya koyuyor.

Son 24 saat içinde, Ethereum (ETH) balina cüzdanları, 50.034 dolar karşılığında ortalama 1,86 milyar SHIB tokeni satın aldı. Bu, köpek temalı meme coin’i en çok satın alınan altıncı kripto varlığı haline getirirken aynı zamanda satılan tokenler listesinde görünmüyor.

Yeni resmi duyuruda Shiba Inu, Metaverse kullanıcı portalındaki etkileşimli özelliklerin önümüzdeki günlerde yayına gireceğini söylüyor.

SHIB Metaverse, Büyüme, Savunma, Teknoloji ve Para Birimleri olmak üzere dört bölgeye yayılan 100.000’den fazla sanal arazi alanına sahip.

Kullanıcıların alan içinde satın almak için SHIB, Doge Killer (LEASH) ve Bone ShibaSwap (BONE) yerine ETH harcaması gerekiyor.

“Toplanan fonları Metaverse geliştirmesini ödemek için kullanacağımız için ekip, tüm kaynakları ödemek için stabilcoinlere satılabilen nötr bir coin kullanmaya karar verdi.

Ekosistem tokenlerimizi kullanmak bir risktir, çünkü kendi tokenlerimizin fiyatını onları nakde çevirerek boşaltmamız gerekir! Bu planlarımızdan çok uzak.”

Şubat ayının başlarında, Shiba Inu ilk olarak o sırada adı açıklanmayan Metaverse projesinin yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Shiba Inu fiyatı bu yazı yazılırken %5,56 düştü ve 0,000026 dolar olarak fiyatlandı. Piyasa değerine göre 15. kripto varlığı Pazartesi günü haftalık 0,000029 doların zirvesine ulaştı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin