Bu major altcoin birikim patlaması yaşıyor: Balinalar varlığa daha fazla hücum ediyor!

Balinalardan devasa XRP taşıması: Davanın seyrinde değişiklik mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu boyunca, Ripple davasında olası bir uzlaşma söylentileri dönmeye başladı. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Ripple ile SEC arasında olası bir anlaşmayı 15 Aralık’ta öğrendiğini belirterek söylentilere değindi. Hukuki savaşın sonucunun kripto para birimi endüstrisi için feci sonuçları olabileceğini tahmin etti.

Farklı açılardan gelen raporlar söylentilerin asılsız olduğunu gösterirken, Ripple’ın söylentileri bastırmak için resmi bir rapor yayınlamaması, bazılarının anlaşmanın yakın olabileceğine inanmasına neden oldu. XRP topluluğunun üyeleri, davanın olumlu bir şekilde çözülmesi için parmaklarını çapraz tutmaya devam ediyor.

ADA kurucusundan böyle bir açıklama gelirken, Ripple tarafı olaylara olumsuz bakmıyor. Hatta olumlu sonuçlar bekleniyor. XRP belirtecini içeren Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Özet Yargı duyurusuna doğru ilerliyor. Olumlu bir sonuç beklentisiyle, kripto balinaları XRP biriktirme çılgınlığına devam ediyor.

Balinalar ciddi bir XRP biriktiriyor

Kripto balinaları son 24 saatte 111 milyondan fazla XRP token taşıdı. Bu taşıma işlemleri tersine bir göç olarak da nitelendirilebilir. Çünkü verilere göre, geçtiğimiz gün yaklaşık 42,6 milyon dolar değerinde XRP tokeni taşındı.

Bir balina, Bitso kripto borsasından tek bir işlemde sadece 15,9 milyon dolar değerinde XRP tokeni satın aldı. Bu da nedenli bir yoğunluk olduğunu gösteriyor.

Birikimin büyük çoğunluğu son düşüşlerde geldi. XRP fiyatı 24 saatte yaklaşık %5 düştü. Ripple’ın yerel tokeni, haber esnasında ortalama 0,364 $ fiyatla işlem görüyor. XRP, 24 saatlik yaklaşık 851,9 milyon dolarlık işlem hacmine sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin