featured

Balinalardan devasa XRP hamlesi! Fiyatı düşüş trendinden kurtarabilecekler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, büyük bir balina hareketi ile adından söz ettiriyor.

Whale Alert tarafından yaklaşık 17 saat önce bildirildiği üzere, anonim cüzdanlar arasında yarım milyara yakın XRP taşındı. Sadece tek bir büyük işlem yok. Son zamanlarda çok daha küçük bir transfer daha görüldü.

Balinalar 450 milyon XRP hareket ettirdi

Yukarıda bahsedilen kripto izleme platformu, son 24 saat içinde balinaların iki kez XRP taşındığını bildirdi. Bu işlemlerden ilki 14,268,424 dolar değerinde 40,000,000 adet XRP token’ı ile gerçekleştirilirken, ikincisi ise 146,559,177 dolara eşit olan 410,000,000 adet token’ının hareket ettirilmesini içeriyor.

xrp

Whale Alert, 410 milyon Ripple bağlantılı token gönderen cüzdanı isimsiz olarak etiketledi. Ancak XRP kaşifi Bithomp, işlemin AB merkezli Bitstamp borsasına bağlı bir cüzdandan New York merkezli kripto ticaret platformu Uphold’a ait bir adrese yapıldığını paylaştı.

40,000,000 adet token’ı içerin ikinci transfer de bir Bitstamp cüzdanından gerçekleştirildi ve ABD merkezli Bittrex borsasına taşındı.

Toparlanma çabaları başarılı olacak mı?

Analist Ali Martinez, dört saatlik bir grafikte gözde altcoin için bir satış sinyali bulduğunu paylaştı. Ayrıca grafikte RSI’ın düşüşe işaret ettiğini de belirtti. Özetle analist, XRP için bir veya birkaç kırmızı mum çubuğu düzeltmesi bekliyordu.

O sırada token 0,36772 dolar civarında işlem görüyordu. CoinMarketCap verilerine göre, şimdiye kadar fiyat düşmeye devam etti. Gözde altcoin, son 24 saatte %3’ün üzerinde değer kaybederek 0,3463 dolara geriledi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin