Bitcoin balinası, 600 milyon dolarlık hesabı harekete geçirdi

Balinalardan dev Ethereum hareketi – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina adımlarını izleyen Whale Alert, Ethereum’un birkaç devasa transferini tespit ederken, ETH ilk kez 1.700 doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Ethereum 1,756 dolarlık yeni ATH’ye ulaştıktan sonra balinalar 330.000 ETH’yi kaydırdı

Toplam miktar 300.000 Ethereum’un biraz altında, yani USD cinsinden 560.813.714 dolar.

Whale Alert’e göre, son yirmi saat içinde hem devasa hem de küçük olmak üzere neredeyse bir düzine işlem yapıldı ve toplam 330.000 ETH taşıdı.

ETH

Bu, ETH’nin yaklaşık on beş saat önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.756 dolara ulaştığı sırada gerçekleşti.

Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı, Bitcoin 39.000 $’ın üzerine çıktı

05 Şubat Cuma günü, en büyük ikinci kripto para birimi, ilk kez 1700 $ seviyesinin üzerine çıktı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.756 $ ‘a ulaştı.

Bu artışa neden olabilecek faktörlerden biri, finans kurumlarına hizmet sağlayan borsa CME’de ETH tabanlı vadeli işlemlerin başlatılmasıydı.

Bitcoin de bir artış gösteriyor. Bugün erken saatlerde, çoğu kişi tarafından “dijital altın” olarak adlandırılan dünyanın en büyük kripto para birimi, 37.837 $’dan 38.000 $’ın üzerine çıktı ve ardından 39.548 $ seviyesine geldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin