Balinalarda dikkat çeken hareketlilik: Bu tokenin fiyatı fırladı!
Balinalarda dikkat çeken hareketlilik: Bu tokenin fiyatı fırladı!

Balinalarda dikkat çeken hareketlilik: Bu tokenin fiyatı fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir altcoin olan Polygon geçtiğimiz günlerde yükselişiyle dikkat çekti. Yükselişin arkasında büyük balina hareketleri var gibi görünüyor. WhaleStats zincir üstü veri hizmeti tarafından yayınlanan son tweet’lere göre, büyük Ethereum balinaları, Polygon’un yerel kripto parası MATIC’i satın almaya devam ediyor. Kripto para fiyatı son iki günde %26’dan fazla artış kaydetti. Ayrıca haftanın başından bu yana %70 kazandı.

https://twitter.com/WhaleStats/status/1540533852610895872

Balinalar MATIC’e yöneldi!

WhaleStats, son 24 saat içinde “BlueWhale0072” olarak bilinen balinanın 10.000.000 ve 4.723.190 MATIC tokeni alarak iki işlem gerçekleştirdiğini bildirdi. Sonuç olarak, bu iki satın alma 8.7 milyon dolar değerindeydi.

Balinalar, Mayıs ayının başından bu yana geçen altı hafta boyunca aktif olarak MATIC’i satın alıyor. Bu alımlar sayesinde, 100 milyondan 1 milyar tokene sahip cüzdan bakiyelerinde yüzde 9’luk bir artış gösterdiler.

Bu, MATIC’in Kasım ayından bu yana gerçekleştirdiği en büyük birikim oldu. Geçen hafta, token yaklaşık %70’lik bir artış gösterdi ve son iki gün içinde fiyatına %26’dan fazla ekledi. Bu yazının yazıldığı sırada token 0,602 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin