Santiment paylaştı: Balinalar yeniden bu altcoin'e yöneldi!
Santiment paylaştı: Balinalar yeniden bu altcoin'e yöneldi!

Santiment paylaştı: Balinalar yeniden bu altcoin’e yöneldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin LINK birikim bölgesinin yakınında gezinirken balina adresleri tarafından alım yapılıyor. Chainlink, bu yıl güçlü balina birikimine tanık oldu. Balina adresleri mevcut durumda da birikim yapmaya devam ediyor.

Kripto analitik platformu Santiment tarafından elde edilen verilere göre bir yatırımcı grubu 3 Mart’tan bu yana cüzdanlarına toplu olarak 312 milyon dolar değerinde LINK tokeni ekledi.

Balinalar LINK alıyor

“Chainlink’in balina adresleri (10 bin ila 1 milyon $ LINK tutan) 2022 ayı piyasası boyunca birikmekle meşguldü. 3 Mart’tan bu yana, bu adresler toplu olarak cüzdanlarına 47.31M LINK ekledi. Bu, 312,7 milyon dolar daha fazla yatırım anlamına geliyor.”

Balinalar şu anda LINK’in dolaşımdaki toplam arzının %17,61’ini elinde tutuyor ve altı aylık süre boyunca varlıklarını %4,73 oranında artırıyor. Ayrıca birikim eğilimi, yukarı yönlü fiyat dalgalanmalarından önce geliyor.

Fiyat cephesinde, LINK geçen ayki kısa rallilerde elde ettiği kazanımların çoğunu kaybetti. En son satış baskısı, toplam dolaşımdaki arzın yaklaşık %54’ünü kontrol eden 10 milyondan fazla LINK’i tutan başka bir LINK adresi kategorisi tarafından tokenlerin boşaltılmasına bağlanabilir.

Son olarak elde edilen verilere göre 10.000 ila 100.000 LINK arasında tutan balinalarda da çıkışlar gözlendi. Bu da fiyatta %9’luk bir düşüşle sonuçlandı. Bakiyelerinin önemli ölçüde arttığını gören 100.000 ila 10 milyon jeton tutan LINK adresleride bulunuyor.

Chainlink kısa süre önce BNB, Ethereum, Moonbeam ve Polygon genelinde 15 entegrasyon duyurusunda bulundu. Oracle sağlayıcı, Ontonomi parametrik sigorta platformu aracılığıyla bazı önemli endüstriyel sütunlardaki genişleme planları doğrultusunda kargo ve denizcilik sektörleri için hizmet sunumundaki yerini de güvence altına aldı. Altcoin daha yakın zamanda, Oracle ağ işletim maliyetlerini azaltmak için SCALE adlı yeni bir program başlattı.

“Bu haber ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin