Balinalar XRP'ye akın ediyor! Fiyat daha fazla artacak mı?
Balinalar XRP'ye akın ediyor! Fiyat daha fazla artacak mı?

Balinalar XRP’ye akın ediyor! Fiyat daha fazla artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın yerel tokeni XRP, geçtiğimiz haftanın en büyük kazananı olarak ortaya çıktı. XRP fiyatındaki son artış, Bitcoin ve Ethereum gibi diğer büyük kriptoların fiyatları önemli ölçüde düştüğünde geldi.

XRP fiyatı daha fazla yükselecek mi?

Son XRP fiyat artışını destekleyen birkaç nedenden biri balina birikimidir. Kripto balina izleme platformu Whale Alert verilerine göre, son 24 saat içinde farklı kripto borsalarından bilinmeyen adreslere 270 milyondan fazla XRP tokeni (yaklaşık 130.2 milyon dolar değerinde) gönderildi.

En büyük satın alma işlemi, 54.1 milyon XRP ile Bitso borsasında kaydedildi. Balina adresi, tek seferde yaklaşık 27.5 milyon dolar değerinde XRP tokeni satın aldı.

Balinalar Bitstamp borsasından 84.1 milyon XRP tokeni satın aldı. Balinalar tarafından birden fazla işlemde 41.4 milyon dolardan fazla XRP eklendi. Bu arada, balina takipçisi, bilinmeyen bir cüzdandan diğerine gönderilen yaklaşık 62.1 milyon değerinde işlem bildirdi.

Balinalar neden Ripple ile ilgileniyor?

Bununla birlikte, XRP tokenlerinin balina birikimi, SEC ve Ripple’ın özet karar için hareketlerini sunmasından bu yana arttı.

Kripto analitik firması Santiment’e göre, XRP/BTC’nin fiyat oranı bir yılın en yüksek seviyesi olan 0,000025’e ulaştı. Santiment ayrıca 1 milyon ila 10 milyon arasında XRP tokeni tutan aktif adreslerin 2022’nin sonlarından bu yana arttığını ekledi.

Balinaların Ethereum’dan XRP’ye büyük bir geçiş gösterdiği geçen hafta bildirilmişti. Bu, ETH’nin iş kanıtından (PoW) hisse kanıtına (PoS) tarihi bir geçiş yapmasından sonra gerçekleşti.

Bununla birlikte, XRP fiyatı geçen hafta yaklaşık %50 oranında sıçramayı başardı. Bunun nedeni, davanın sonucuna ilişkin piyasadaki olumlu havanın yayılmasıdır. Yazım sırasında XRP, ortalama 0,49 dolar fiyatla işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin