Balinalar XRP'den çıkış yaparken hangi altcoin'e yöneldi?
Balinalar XRP'den çıkış yaparken hangi altcoin'e yöneldi?

Balinalar XRP’den çıkış yaparken hangi altcoin’e yöneldi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En iyi Ethereum balinaları şu anda 75 milyon dolardan fazla değerde SHIB’ye sahip. Kripto balina hareketlerini izleme platformu WhaleStats tarafından 17 Kasım’da derlenen bilgilere göre, en büyük 5.000 Ethereum “balinası” birlikte 75.82 milyon dolar değerinde Shiba Inu sahibi. Balina izleme platformuna göre bu, ikinci sırada yer alan MakerDAO’dan [MKR] 21,9 milyon dolarlık bir farka sahip.

SHIB son zamanlarda iyi bir performans göstermedi, token geçen hafta %22,4 oranında düşüş kaydetti. Ancak balinalar altcoin’e ilgi göstermeye devam ediyor. Analistlere göre, balina satın alma faaliyetindeki artış yükselişi işaret ediyor.

Balinalar XRP’den çıkış yapıyor!

Bununla birlikte, tekniklere dayalı olarak, SHIB, mevcut durumu göz önüne alındığında, yakın gelecekte bu Ethereum balinaları için ödüllendirici bir konumda olmayabilir. Varlığın 20 günlük Üstel Hareketli Ortalaması (EMA) şu anda 50 günlük EMA’nın altında yer alıyor.

Bu arada, XRP balinaları da işin içinde gibi göründüğünden, balina etkinliği yalnızca SHIB ile sınırlı değil. Whale Alert’ten alınan verilere göre, 16 Kasım’da büyük bir XRP transferi tespit edildi. Verilere göre, bir balina, işlem sırasında yaklaşık 133 milyon dolar değerinde 350.000.000 XRP taşıdı.

Bu XRP, şu anda kripto para borsası Binance’te 1,32 milyar XRP’ye sahip olan kimliği belirsiz bir balina tarafından aktarıldı. Holdinglerin değeri 507 milyon dolara denk geliyor. Şu anda 213 milyon XRP veya 82 milyon doların üzerinde, balinanın XRP’yi aktardığı anonim cüzdanda saklanıyor.

Elde edilen verilere göre geçen hafta borsalardan 160.630 BTC’nin çıkarıldığını ortaya koyuyor. Analistler, büyük girişlerin genellikle düşüş işareti olduğunu söylese de, XRP balinasından satış belirtisi yok gibi görünüyor. Basın zamanında, XRP son 24 saatte %3,5 düştü ancak geçen hafta %10’dan fazla yükselen birkaç alternatif altcoinlerden biri oldu.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin