Piyasa düşerken büyük balinalar olağanüstü XRP transferi gerçekleştirdi! İşte detaylar
Piyasa düşerken büyük balinalar olağanüstü XRP transferi gerçekleştirdi! İşte detaylar

Piyasa düşerken büyük balinalar olağanüstü XRP transferi gerçekleştirdi! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük XRP cüzdanlarının olağandışı etkinliği, birkaç saat önce zincir üzerinde 30 milyon dolarlık kripto paranın dakikalar içinde taşınmasıyla fark edildi. Tweet’lere göre, 22 Şubat’ta Bitstamp borsasına bağlı iki işlem ortaya çıktı. İşlem sayfasından da anlaşılacağı gibi, bilinmeyen cüzdan işlem sırasında 14.2 milyon dolar değerinde 20 milyon XRP transfer etti.

https://twitter.com/whale_alert/status/1495947623185932297

Çok sayıda parayı Bitstamp’a taşıyan bilinmeyen cüzdan şu anda yalnızca 45 XRP’ye sahip. Ayrıca, borsadan sürekli olarak çok sayıda işlem aldığı ve diğer Ripple cüzdanlarıyla temas halinde olmadığı için büyük olasılıkla Bitstamp borsasına bağlı. İkinci işlem, Bitstamp borsasından şu anda 111 milyon XRP tutan ve Bithumb borsasında aktif olarak işlem yapan büyük balinaya ait olan başka bir anonim cüzdana yapıldı.

XRP’nin piyasa performansı

Kripto para piyasasındaki genel eğilimi takip eden altcoin, daha önce kazandığı değerinin en az %17’sini kaybetti. Piyasanın talihsiz koşulları, 2021 yazından bu yana ikinci kez 0,7 doların altına düşmesine neden oldu.

Ancak piyasa katılımcılarının çoğunluğu varlığın fiyatını aşağı çekerken, Ripple hâlâ piyasada mevcut olan önemli satış baskısını kırabildi. 3 Şubat ile 10 Şubat arasında XRP, Kasım ayında başlayan düşüş trendine rağmen en az %20 değer kazandı. Yazım sırasında, altcoin 0,7 dolardan işlem görüyor. Varlıkların çoğu aşırı satım bölgesine girdiğinden, neredeyse fark edilmeyen düzeltme piyasadan geçti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin