ETH balinaları dev MATIC alımı gerçekleştirdi

ETH balinaları son 24 saatte dev MATIC alımı gerçekleştirdi! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETH Balinaları, odaklarını Polygon’a (MATIC) kaydırıyor. Balinalar arasında MATIC alımı özellikle son 24 saatte büyük oranda arttı. Bu keskin alım, MATIC’in yakında 2,73 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini göreceğini gösteriyor.

MATIC, son 24 saat içinde Ethereum balinasının ilk 10 holdingi ve satın aldıkları ilk 10 token arasına girdi.

Her şey, ikinci en büyük ETH balinasının 10 milyon doların üzerinde 4 milyon MATIC tokeni satın almasıyla başladı. İkinci en büyük balinanın bu büyük satın alımından sonra diğer ETH balinaları da MATIC almaya başladı, Son 24 saatte alımlar şöyle:

  • En büyük 2. ETH balinası yine 2.690.000 USD karşılığında 1.000.000 tokeni satın aldı.
  • Başka bir ETH balinası 2.650.000 USD karşılığında 1.000.000 tokeni satın aldı.
  • Bir ETH balinası 747.594 tokeni 1.996.077 USD karşılığında satın aldı.
  • Bir ETH balinası 579.116 tokeni  1.511.493 USD satın aldı.

Balinalar neden MATIC biriktiriyor?

Böylece son 24 saat içinde ETH balinaları, 18.9 milyon dolar değerinde 7.326.710 MATIC tokeni satın almış oldu. Bu kadar büyük satın almanın nedeni, Balinaların 2,73’ün üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesini hedeflemesidir. IntoTheBlock’un Giriş/Çıkış istatistikleri, %2.63 oranında artan fiyatıyla tüm Polygon tokeni sahiplerinin kârda olduğunu gösteriyor.

Güçlü satın alma aynı zamanda dün Polygon’un iki büyük duyuru yapmasından kaynaklanıyor. Bu duyurulardan ilki, Uniswap v3’ün Polygon’a konuşlandırılması ikincisi ise Opera’nın Polygon’u tarayıcısına entegre etmesiydi. Uniswap V3’ün Polygon’da piyasaya sürülmesinden 24 saat sonra, Polygon TVL’si 10 milyar doları aştı. DappRadar verilerine göre, Polygon-Uniswap’ın son 24 saatteki işlem hacmi, Polygon DeFi ekosisteminde üçüncü sırada yer alıyor.

Polygon

Dünyanın en iyi web3 tarayıcılarından olan Opera, tarayıcısına Polygon’u entegre ediyor. Opera’nın şu anda 380 milyon aylık aktif kullanıcısı var. Bu, Polygon’un benimsenmesi için büyük bir başarı.

Balina alımının üçüncü nedeni, Polygon’un Mumbai olarak bilinen test ağı sürümüyle ağına bir yükseltme getirmesidir. Bu test ağı, Ethereum ağındaki MATIC’in yakılmasını ve daha iyi ücret görünürlüğünü sunacak olan EIP-1559 güncellemesine benziyor.

cryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin