Balinalar son 24 saat içersinde bu altcoin'e akın etti!
Balinalar son 24 saat içersinde bu altcoin'e akın etti!

Balinalar son 24 saat içerisinde bu altcoin’e akın etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Whale Alert tarafından verilen bilgiye göre XRP son 24 saat içinde balinalar tarafından transfer edildi. Elde edilen veriler göre toplam 492.942,004 (492.94 milyon) Ripple tokeni gördü. Bu büyük XRP transferlerinin, Ripple’ın Escrow cüzdanına toplam 1,2 milyar XRP’yi kilitlemesinden birkaç saat sonra gerçekleşti. Kripto para balina takip hizmetine göre 67.509,674 (67.5 milyon) XRP, üç farklı işlemde FTX’ten Binance üzerindeki bir adrese Ayrıca bir Binance kullanıcısı, bilinmeyen bir cüzdana yaklaşık 31 milyon dolar değerinde toplam 68.761,155 (68.7 milyon) XRP taşıdı. Bu işlemler ayrı ayrı 3 farklı işlemde gerçekleşti.

On dört saat önce, Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmetinin bir ortağı olan Bitstamp borsasındaki bir adrese 25 milyon XRP tokeni (11,51 milyon dolar) yatırıldı. Anonim bir balina 140 milyon XRP’yi bilinmeyen bir cüzdandan diğerine taşıdı. Whale Alert b işlemi bildirdiğinde toplam değer 62,97 milyon değerindeydi.

Ayrıca, anonim balina adresi, Bitstamp kripto para borsasındaki bir adrese 25 milyon XRP tokeni (yaklaşık 11.3 milyon dolar) aktardı. Özetle son zamanlarda balina adreslerinin XRP’ye ilgisi artarak devam ediyor.

Balinaların XRP’ye ilgisi arttı

SEC davasındaki olaylar Ripple’ın lehine gittiği için balinaların XRP’ye olan ilgisi artmaya devam etti. Bildirildiği gibi, birkaç işletme, şirketin özet karar hareketini destekleyen özetlerle Ripple’a destek verdi.

Yazım sırasında XRP 0,45 dolardan el değiştiriyor. Fiyat, önceki 3,4 dolara kıyasla beklenen artışı göstermese de dava Ripple lehine sonuçlandığında altcoin’in yükselmesi bekleniyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin