featured

Balinalar Shiba Inu’dan ayrılıyor: SHIB’den sonra hangi tokenlere yatırım yapacaklar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası şu anda oldukça zor bir dönemden geçiyor ve çoğu token direnç seviyelerini geçmek için mücadele ediyor. Ancak, her zaman olduğu gibi, piyasa koşullarına aykırı yönde hareket eden tokenler bulunuyor.

Yakın zamana kadar, bu token Shiba Inu (SHIB) olarak görülüyordu. Meme coin, ilk geldiğinden beri piyasada bir dayanak noktası olmuştur ve Dogecoin (DOGE) ile rekabet içinde olmuştur. Proje, yeni gelişmeleri özetledi ve yeni özellikler yayınladı, bu yüzden çok sayıda balinanın ilgisini çekti.

Bununla birlikte, balinalar, son birkaç hafta içinde yüz binlerce dolarlık SHIB tokeni satın aldıktan sonra tokenden uzaklaşmaya başladı. Bu balinalar, piyasayı etkileyecek düzeyde başka tokenlere yöneliyor.

Balinalar IMPT, DOGE ve SOL gibi varlıklara akın ediyor

Rakamlara bakarak balinaların yön değiştirdiğini görmek kolaydır. Balina istatistikleri, Shiba Inu’ya göre balina adreslerinden gelen hacmin ve net akışın son 24 saat içinde gözle görülür şekilde düştüğünü gösteriyor.

Shiba Inu’dan çıkan balina adreslerinin, IMPT, DOGE ve SOL gibi varlıklara akın ettiği görülüyor. IMPT tokeni şu anda ön satışta olduğundan balinaların satış öncesi IMPT’ye girmek istemeleri şaşırtıcı bir durum değil. IMPT ön satışı şu anda 600 milyon tokenin mevcut olduğu ilk aşamasında ve 1 IMPT jetonu 0,018 dolar olarak fiyatlandırılıyor. İkinci ön satışta 660 milyon token 0,023 dolardan satılırken, son ön satışta 540 milyon token 0,028 dolardan satılacak.

IMPT, aslında iyi bir amaç üzerinde çalıştığı için balinaları da çekiyor olabilir. Proje, paydaşların karbon kredileri satın alarak karbon ayak izlerini dengelemelerine olanak tanıyan bir karbon kredisi platformu oluşturuyor. 1 karbon kredisi, 1 ton karbon üretimine eşdeğerdir. Bu karbon kredileri yakılabilir ve karşılığında kullanıcı bir NFT alır ve bu daha sonra IMPT’nin yeşil NFT pazarında satılabilir. Proje aktif olarak çevreye duyarlı davranışı teşvik ediyor.

Balinaların akın ettiği diğer varlık arasında DOGE ve SOL bulunuyor. Dogecoin ve Solana da görünüşe göre balinalar için sıcak seçenekler. Balinalar söz konusu olduğunda ortalama DOGE bakiyesi %2,1 artarken, ortalama DOGE varlıkları 104.000 doları geçti. SOL ise tokeni satın alan balina aktivitesinde bir artış görüyor.

IMPT gibi tokenleri isteyen balinalar

Balinaların aktivitesi söz konusu olduğunda, momentumda bir kayma olduğu açıktır. IMPT gibi tokenler, kripto piyasasının daha çevre dostu ve sosyal açıdan bilinçli bir alana doğru ilerlediğini kanıtlıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin