Chainlink yatırımcıları dikkat: Balina aktivitesi alarm veriyor! Risk var mı?
Chainlink yatırımcıları dikkat: Balina aktivitesi alarm veriyor! Risk var mı?

Balinalar sessizce bu altcoin’i biriktiriyor – ralli mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir içi piyasa analiz firması Santiment, Bitcoin’in önemli düzeltmesinin ardından kripto balinalarının bir altcoin’in son rallisinin arkasında olabileceğini ortaya koyuyor.

Bu altcoine dikkat

Santiment, yeni bir tweet’te, balinalar merkezi olmayan finans (DeFi) varlığını yutarken, Bitcoin’in son düzeltici hamlesine rağmen SushiSwap’in (SUSHI) iyi performans gösterdiğini söylüyor.

“SUSHI, 30.000 $’ın altına doğru kısa süren BTC düşüşünün ardından en güzel sıçramalardan birini yaptı. Neden? Balinalar, tabiki. En az 100.000 tokena sahip SushiSwap adreslerinin miktarı, benzeri görülmemiş bir oranda arttı ve fiyatlar genellikle en büyük sahipleri takip ediyor. “

SushiSwap (SUSHI), kullanıcıların kripto varlıklarının ticaretini yapmasına izin veren merkezi olmayan bir borsadır. Otomatik piyasa yapıcı, SushiSwap’teki likidite sağlayıcılarına dağıtılan bir token olan SUSHI tarafından yönetilir. SUSHI, sahiplerine, ödül kazanmak için parayı protokole katmalarına izin verirken yönetim hakları verir.

CoinGecko’ya göre, varlık, 30 günde yaklaşık %225 artarak, yazı yazılırken 7,15 dolardan işlem görüyor.

Dönüş yapanlar

Santiment, Bitcoin’in düşüşünün ardından diğer altcoinlerin de takdir gördüğünü söylüyor. Bu projelerden bazıları, Ethereum ile türev likidite protokolü Synthetix (SNX).

Santiment’e göre geri dönen diğer tokenlar arasında DeFi getiri toplayıcı Yearn.finance (YFI), otomatik piyasa yapıcı Uniswap (UNI), kripto borç verme ve borçlanma protokolü Compound (COMP) ve merkezi olmayan borsa Bancor (BNT) yer alıyor.

Santiment, önde gelen akıllı sözleşme platformu tüm zamanların en yüksek seviyesini yazdırdıktan sonra Ethereum balinalarının sayısının arttığını ekliyor.

“Ethereum balinalarının ETH’nin 3 yıl içindeki ilk ATH’inden sonra kar elde ettiğini mi düşünüyorsunuz? Tarih yazılmadan hemen önce Cumartesi günü 10.000 ETH adresli 1.211 adres vardı. Bu sayı artık 1.225’e çıktı.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin