Norveçli yatırım gurusundan sürpriz Bitcoin hamlesi!
Norveçli yatırım gurusundan sürpriz Bitcoin hamlesi! "Yanılmışım..."

Balinalar perakende yatırımcılara servet aktarırken Bitcoin rallisi yavaşlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analiz firması Glassnode, Bitcoin’in boğalarının yavaşladığını gösteren birkaç gösterge tespit etti.

Bir sonraki aşama

Analitik sağlayıcı Glassnode, mevcut blockchain odaklı göstergelerin Bitcoin boğa piyasasının sonraki aşamalarına girebileceğini gösterdiğini bildiriyor.

Blockchain üzerinde analitik sağlayıcısı Glassnode, 22 Mart blockchain raporunda, Mart 2018’den bu yana 1 BTC veya daha azını tutan cüzdanlarda sürekli olarak birikmesine rağmen Bitcoin balinalarının sayısında düşüş olduğunu kaydetti.

100 BTC’nin üzerinde olan balina adresleri, şu anda arzın% 62,6’sını elinde tutan grupla karşılaştırıldığında nispeten sabit kaldı. Son 12 ayda sadece %0,87’lik bir artış söz konusu.

Glassnode, uzun vadeli sahiplerin Bitcoin fiyatına göre güvenini değerlendirmek için kullanılan “Rezerv Riski” ölçüsünden yararlanarak, uzun vadeli sahiplerden yeni alıcılara bir BTC “servet transferi”nin halen devam ettiğini öne sürüyor.

Rapor, boğa piyasalarının genel olarak, mevcut döngünün hangi aşamada olduğunu tahmin etmek için kullanılabilecek üç farklı aşamada benzer bir servet transfer yolu izlediğini belirtti.

Rezerv Riski metriğine benzer şekilde, bu çalışmalar koşulların bir boğa piyasasının ikinci yarısı veya sonraki aşamalarına benzer olduğunu gösteriyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin