Balinalar neden yüklü miktarda Shiba Inu satın alıyor?
Balinalar neden yüklü miktarda Shiba Inu satın alıyor?

Balinalar neden yüklü miktarda Shiba Inu satın alıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu balinaları, gelecekte hızlı bir iyileşme umuduyla alım yapmaya devam ediyor. Elde edilen verilere göre SHIB iyileşirken yüklü miktarda alım yaptı. SHIB’nin piyasadaki fiyatının %5’lik toparlanmasının ardından, isimsiz bir balina değeri 6 milyon dolardan fazla olan 271 milyar tokeni ele geçirdi. İlk 500 Ethereum cüzdanı milyarlarca token kaptığı için, son birkaç gündeki ilk büyük Shiba Inu satın alımı değil.

Belli bir noktada, Shiba Inu holdinglerinin toplam USD değeri, ana rakibi FTX Token’ı (FTT) tekrar geçti. Böylece Ethereum ağındaki en büyük değer haline geldi. Ancak piyasadaki olumsuz fiyat performansı nedeniyle SHIB üstünlüğünü kaybetti ve şimdi ikinci sırada yer alıyor.

Balinalar neden Shiba Inu satın alıyor?

Ortalama bir kişi büyük olasılıkla varlığı satın almaktan ve hatta ticaretten kaçınırken, balinalar ve büyük cüzdan sahipleri farklı düşünüyor ve büyük olasılıkla yeni pozisyonlar açmak yerine varlığı biriktiriyor.

Etherscan

WhaleStats izleme hizmetinin önerdiği gibi, ek Shiba Inu tokenleri satın alan en büyük Ethereum adresleri zaten belirli bir miktarda tokene sahipler ve sadece konumlarının ortalamasını alıyorlar.

Yatırımcılar, varlıklarının ortalamasını alarak, piyasadaki her kısa ve uzun vadeli sıçramadan kâr elde edebilirler. Shiba Inu gibi varlıklar bazı noktalarda yüzde binlerce olmasa da yüzlerce artış eğiliminde olduğundan, balinalar aktif olarak ticaret yapmak yerine onu elinde tutmayı tercih ediyor.

WhaleStats izleme hizmeti, genellikle Ethereum ağının ilk 100 cüzdanını “balinalar” olarak kabul ediyor. Bu cüzdanlar genellikle 400 milyon dolardan fazla farklı kripto para birimine sahip. WhaleStats’taki Ethereum zengin listesinin ilk 5’i, 45 milyar dolardan fazla kripto para birimine ve değiştirilemez dijital varlığa sahip.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin