featured

Piyasadaki satışlara rağmen balinalar, bu kripto para biriminden vazgeçmiyor! Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, daha geniş kripto pazarındaki büyük satışa rağmen balina faaliyetinin arttığına tanık oluyor. Piyasa liderleri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), artan satış baskısının ortasında önemli ölçüde düştü.

BTC, ETH ve XRP fiyatları son 24 saatte sırasıyla %8, %9 ve %6 oranlarında düşüş kaydetti. Düşüşün biraz daha derinleşme riski de devam ediyor. Bununla birlikte, Ripple’ın hizmetlerinin küresel genişlemesi XRP fiyat rallisine ilişkin iyimserliği artırıyor.

Balinalar XRP fiyatı ve Ripple’ın geleceği konusunda iyimser

Zincir üstü platform Santiment’e göre, XRP Balina İşlemleri verileri, balina aktivitesinde büyük bir sıçrama olduğunu gösteriyor.

Balina aktivitesi ve duyarlılığındaki artış, kripto pazarındaki büyük satışlara rağmen balinaların XRP için yükselişte olduğunu gösteriyor. Ayrıca XRP, Bitcoin ve diğer altcoin’lerden önce toparlanmaya tanık olabilir.

Balina işlemleri 3 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 450’den fazla balina sadece 8 saat içinde 100 bin dolardan fazla XRP işlemi gerçekleştirdi. Bu kadar yüksek XRP işlemlerinin kaydedildiği son zaman, 13 Mayıs’ta Terra liderliğindeki piyasa çöküşü sırasındaydı.

XRP kripto para balina

Ek olarak, Ripple’ın sınır ötesi ödeme çözümünün artan şekilde benimsenmesi, Ripple’ın yeni ortaklıklar yoluyla küresel genişlemesi sebebiyle oluyor. Ayrıca Ripple’ın SEC aleyhindeki davayı kazanma şansı konusunda artan iyimserlik nedeniyle piyasa duyarlılığı nisan ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Perşembe günü Ripple, Brezilya’daki Travelex Bank ile bir ortaklık duyurdu. Banka, sınır ötesi ödeme anlaşması için Ripple’ın ODL hizmetini kullanacak. Ayrıca, XRP artık Goldman Sachs, Wells Fargo ve HSBC gibi birçok banka tarafından “dijital para birimi” olarak sınıflandırılıyor. Bu da, XRP fiyatını artıracaktır.

Ayrıca, tüm argüman Hinman konuşma belgelerini açıklayan SEC’e takılıp kaldığından, Ripple SEC aleyhindeki davada bir üstünlüğe sahip görünüyor. Bu arada SEC, belgelerin hiçbir ilgisi olmadığını iddia ediyor.

XRP gücünü gösteriyor

Diğer kripto para birimleri dağılırken, XRP adeta güç gösterisi yapıyor. XRP fiyatı, Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere diğerlerine kıyasla hızlı bir şekilde toparlanıyor.

Son 24 saatte XRP fiyatı sadece %1 oranında düşüş yaşadı fiyat şu anda 0,34 dolar civarında işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin