featured

Balinalar hareketlendikçe Bitcoin toparlanıyor, analistler rallinin kapıda olduğunu söylüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, büyük cüzdan yatırımcılarının biriktirme faaliyetleri arttıkça toparlanmaya devam ediyor.

Bitcoin fiyatı, Paskalya boyunca 40,000 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başardı. Analistler, fiyatın artık teslim olma riskinin daha düşük olduğuna inanıyor. Ayrıca fiyat 40,000 doların üzerinde kaldığı ve 47,000 doları hedeflediği için BTC için bir rallinin kapıda olduğu söyleniyor.

Bitcoin rallisi, son iki haftadaki yatırımcıların kayıplarının toparlanmasına yardımcı olabilir. Analistler, piyasa liderinin 47,000 dolarlık yüksek bir seviyeyi hedeflediklerini belirttiler.

Toparlanma hareketleri bir şartla gerçekleşebilir

Bitcoin’in teknoloji hisseleri ve S&P 500 ile yüksek korelasyonu, fiyattaki son düşüşün temel nedenlerinden biri oldu. İlginç bir şekilde büyük cüzdan yatırımcıları varlığı satın aldığından, BTC fiyatının şimdiki fiyat düşüşünden kurtulabilecek bir konumda olduğuna inanılıyor.

Bitcoin

Balinalar, son düşüşle birlikte BTC biriktirmeye devam etti. Büyük cüzdan yatırımcıları portföylerine daha fazla token ekledikçe, borsalardaki varlık arzı azalır. Aynı zamanda, dolaşımdaki BTC arzında da bir azalma var. Bitcoin için artan talep ve büyük döviz çıkışları, fiyat artışının iki ana nedenidir.

Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan @KevinSvenson_, Bitcoin fiyatı konusunda uzun vadeli bir yükseliş perspektifine sahip. Svenson, bakış açısını bir tweet’te paylaştı.

analist ralli tweet

Birçok analist, piyasa liderinin 50,000 dolara doğru olan yolunda birçok engel olduğunu da belirtiyor.  Analistler, fiyat rallisini körükleyebilecek 50 günlük ve 100 günlük hareketli ortalamalar arasındaki yükseliş geçişinin oldukça önemli olduğuna dikkat çekiyorlar.

Aynı zaman fiyatın yükselişinin sınırlı olduğuna ve 43,516 dolardan yukarı çıkmaya çalışıp başarısız olabileceğini düşünenler de var.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin