Balinalar fiyat düşüşün ortasında XRP ekliyor! Büyük hareket gelecek mi?
Balinalar fiyat düşüşün ortasında XRP ekliyor! Büyük hareket gelecek mi?

Balinalar fiyat düşüşün ortasında XRP ekliyor! Büyük hareket gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın yerli tokeni olan XRP, kripto pazarındaki artan oynaklık nedeniyle düşüş trendinde hareket ediyor. Bununla birlikte, XRP fiyatı genellikle SEC ve Ripple davasından çıkan güncellemelere tepki olarak bir miktar hareket gösterir. XRP davasından gelen yeni güncellemelerin olmaması nedeniyle, kripto balinaları büyük miktarda XRP taşırken tespit edildi.

WhaleAlert tarafından sağlanan verilere göre, son 24 saat içinde borsalarda 387 milyondan fazla XRP tokeni (yaklaşık 150 milyon dolar değerinde) taşındı. İzleyici tarafından kaydedilen en büyük tek işlem, yaklaşık 150 milyon XRP’yi (yaklaşık 60 milyon dolar değerinde) anonim bir cüzdan adresine taşımak oldu.

Kripto balinaları, son 24 saat içinde birden fazla işlemde yaklaşık 95 milyon XRP (yaklaşık 37 milyon dolar değerinde) elden çıkardı. Kaydedilen en büyük işlem, Bitstamp kripto borsasında 35 milyon XRP tokeni taşımak oldu.

Balinalar, Ripple’ın yerel tokenini biriktiriyor

XRP fiyatı son 24 saat içinde %4’lük bir kayıp yaşadı. Yazım sırasında ortalama 0,388 dolar fiyatla işlem görüyor. XRP’nin 24 saatlik işlem hacmi %8 düşerek 1.05 milyar dolara geriledi. XRP, ABD SEC’in davasına rağmen hâlâ yaklaşık 19.7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Birkaç kripto balinası, fiyat düşüşünün ortasında daha fazla XRP ekleme fırsatını yakaladı. Balinalar, birden fazla işlemde yaklaşık 143 milyon XRP (yaklaşık 55,3 milyon dolar değerinde) eklemeye devam etti. Kaydedilen en büyük işlem, yaklaşık 63.5 milyon XRP (yaklaşık 25,5 milyon dolar değerinde) biriktirmek oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin