Balinalar düşüşün ortasında bu altcoin'e yöneldi!
Balinalar düşüşün ortasında bu altcoin'e yöneldi!

Balinalar düşüşün ortasında bu altcoin’e yöneldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para balinaları, geçen hafta davranışlarında büyük bir değişiklik gösterdi. The Merge güncellemesi öncesinde dünyanın en büyük ikinci kripto Ethereum’unu (ETH) destekledikten sonra, şimdi Ripple’ın XRP’sine odaklanıyorlar.

Ethereum’da gerçekleşen The Merge güncellemesinin ardından ETH %20’den fazla değer kaybetti ve ciddi bir düzeltme yaşadı. Yazım sırasında ETH, 154 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile %5,6 düşüşle 1.260 dolardan işlem görüyor. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment’e göre, Ethereum’un daha büyük adresleri, Merge yükseltmesinden sonra arzlarını önemli ölçüde düşürdü:

15 Eylül tarihinde gerçekleşen Ethereum Merge büyük adreslerde büyük bir değişime neden oldu. Proof of Stake’e geçişten bu yana 6 gün içinde bin ila 10 bin arasında ETH tutan adresler kümülatif varlıklarının %2,24’ünü düşürdü. 100 ila bin arasında Ethereum tutan adresler ise varlıklarının %1,41’ini sattı.

ETH’deki satışlar, daha geniş kripto pazarında etkisini göstermeye devam ediyor. Diğer altcoinler haftalık olarak tek haneli yüzdelerde kayıplar kaydederken, ETH %20’den fazla düştü. Ancak, tüm bu düşüşün ortasında yükselen bir altcoin var ve bu da Ripple’ın XRP’si.

Balinalar dikkatlerini Ripple’ın XRP’sine kaydırıyor

Geçen hafta boyunca, haftalık grafiklerde %20 yükselen Ripple’ın XRP’si güçlü bir satın alma baskısı gördü. Yazının yazıldığı an itibariyle, XRP 20.2 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 0,40 dolardan işlem görüyor. Son fiyat artışı, XRP’nin yakında ABD SEC ile bir anlaşmaya vardığı raporları üzerine geldi.

Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment‘e göre, XRP fiyatı geçen hafta %17 yükselirken, Bitcoin %5 ve Ethereum ise %16 değer kaybetti. Ripple ve SEC arasında artan düzenlemeyle ilgili devam eden yasal savaş, esas olarak artan yatırımcı iyimserliğine ve yüksek balina hareketine yol açtı.

Altcoinlerin yanı sıra, Bitcoin de geçen hafta %7 düşen güçlü bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Çarşamba günü, Fed yükselen enflasyonla mücadele etmek için 75 baz puanlık bir oran artışı açıkladığı için BTC fiyatı 19.000 doların altına düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin