Balinalar düşüşte yüklü miktarda Ethereum alımı yapıyor!
Balinalar düşüşte yüklü miktarda Ethereum alımı yapıyor!

Balinalar düşüşte yüklü miktarda Ethereum alımı yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), en büyük tokenler arasında en büyük kaybedenlerden biri olarak ortaya çıktı. ETH fiyatları geçen hafta %15’ten fazla düşüş kaydetti. Bununla birlikte, piyasa çöküşünde balinalar DeFi tokenlerini biriktirmeye devam ediyor.

Whalestats’a göre, “Saruman” adlı bir ETH balinası sarılı Ethereum (wETH) biriktiriyor. Cüzdan, son 24 saat içinde tek başına 11,8 milyon dolardan fazla wETH ekledi. Saruman, wETH’yi sadece 8 işlemde 6.726 wETH tokeninde satın aldı. Bununla birlikte, balina tarafından kaydedilen en büyük işlem, 2.43 milyon dolar değerinde sarılmış ETH değerinde gerçekleşti.

Balinalar düşüşte ekleme yapmaya devam ediyor

Elde edilen verilere göre “Saruman” cüzdanının şu anda 49,1 milyon doların üzerinde wETH tuttuğunu ortaya koyuyor. Başka bir büyük işlem, aynı balinanın ayrıca 1.100 Wrapped Bitcoin (WBTC) aldığını gösteriyor. Saruman, yaklaşık 32,5 milyon dolar değerinde WBTC’yi daha cüzdanına . Bu arada, en büyük 100 ETH balinası şu anda neredeyse 40 milyon dolar değerinde WBTC bulunduruyor. Toplam yatırımların sadece %0,9’unu temsil ediyor.

Ethereum, yazım sırasında ortalama 1.780 dolar fiyatla işlem görüyor. ETH fiyatı çok uzun bir süre içinde kritik önemdeki 1.800 dolar fiyat seviyesinin altına geriledi. Bununla birlikte, ETH’nin kilitli toplam değeri (TVL) de geçen ay %40 oranında düşüş kaydetti. Bu arada, hâlâ 67.44 milyar dolarlık en büyük TVL’ye sahip. ETH’nin toplam piyasa değeri de 215.04 milyar dolara kadar geriledi.

24 saatlik işlem hacmi %30’un üzerinde artarak 2,2 milyar dolara kadar ulaştı. Bu hareketler, balinaların fiyat düşüşü sırasında getirilerini korumak için DeFi ticaretine yöneldiğini gösteriyor. Ayrıca, en büyük balinaların satın alma teklif fırsatını başarıyla kullandığını ima ediyor, Bu arada, kripto para çoğu bu hafta büyük bir düşüş kaydetti. Küresel kripto pazarı 1,2 trilyon dolara kadar geriledi. Kasım ayında kaydedilen ATH’sinden %50’den fazla düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin