Balinalar düşüşe rağmen bu DeFi tokenleri biriktiriyor! Peki neden?
Balinalar düşüşe rağmen bu DeFi tokenleri biriktiriyor! Peki neden?

Balinalar düşüşe rağmen bu DeFi tokenleri biriktiriyor! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para piyasası, geçtiğimiz gün yaklaşık %1’lik bir marjinal düşüşe tanık oldu. Toplam kripto piyasa değeri, 1.19 trilyon dolara kadar geriledi. En büyük tokenler bu ay iyi performans sergileyemedi. Artan belirsizlik nedeniyle balinalar DeFi tokenlere yöneldi.

ETH balinaları 53 milyon dolar değerinde WBTC ekledi

Whalestats, en iyi Ethereum balinalarının portföylerine DeFi tokenleri eklediğini bildirdi. Verilere göre Wrapped Bitcoin (WBTC), en büyük ETH cüzdanlarının biriktirdiği tokenlerden biri olarak ortaya çıktı. Son 24 saat içinde, balina cüzdanları yaklaşık 53.19 milyon dolar değerinde WBTC ekledi. Token, yazım sırasında ortalama 28,805 dolar fiyatla işlem görüyor.

“Bluewhale” adlı bir ETH cüzdanı tek başına 47.44 milyon dolar değerinde Bitcoin aldı. Balina bir satın alma çılgınlığı yaşıyor gibi görünüyor. Bluewhale ayrıca 47.38 milyon dolar değerinde Wrapped Ethereum (wETH) ekledi. Bu arada, balina şu anda 53.9 milyon dolar değerinde wETH tutuyor. Daha önce, başka bir ETH cüzdanının yaklaşık 12 milyon dolar değerinde wETH eklediği bildirilmişti.

Chainlink, WBTC’yi devirdi

Ancak Whalestats, Chainlink’in, en büyük 500 ETH balinaları arasında en çok işlem gören tokenlerin tepesinden WBTC’yi devirdiğini bildirdi. LINK, son 30 gün içinde %50 oranında değer kaybeden başka bir DeFi tokenidir.

Kripto piyasa değeri, belirli jeopolitik sorunlar ve son Terra LUNA kazası nedeniyle çok büyük kayıplar yaşadı. Bitcoin (BTC) 28.800 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. BTC’nin piyasa değeri, Mayıs ayında neredeyse %27 oranında azalarak 549 milyar dolara geriledi. Aynısı, ETH yan ürünü WBTC’de de oldu ve piyasa değeri 7.89 milyar dolara düştü. Bununla birlikte, balinanın birikimi, bir dip satın alma eğilimi gösteriyor. Bu arada, DeFi tokenlerinin piyasa değeri son bir günde %26 gibi büyük bir düşüş yaşadı. Şu anda 50.51 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin