Balinalar düşüşe rağmen ARB tokeni biriktiriyor!
Balinalar düşüşe rağmen ARB tokeni biriktiriyor!

Balinalar düşüşe rağmen ARB tokeni biriktiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü analiz platformu Lookonchain, bu sabah erken saatlerde Twitter’da en büyük Arbitrum (ARB) alıcılarından biri hakkında birkaç bilgi paylaştı. Gönderiye göre, listelemenin ilk gününde ARB’nin en büyük alıcısı, yaklaşık sekiz saat önce Binance’ten 5.73 milyon dolar değerinde 5 milyon ARB aldı.

Şu anda, bu balina 9.94 milyon dolarlık ARB’ye sahip. Analiz platformunun yakın tarihli bir ileti dizisi, birçok balinanın ARB biriktirmekle ilgilendiğini ve en büyük 5 balinanın hepsinin 1 milyondan fazla token satın aldığını ortaya koydu.

Bugün ARB, CoinMarketCap’in trend listesinde en üst sıralarda yer alıyor, ancak ne yazık ki iyi bir sebepten dolayı değil. ARB, son 24 saat içinde %8,66’lık bir fiyat düşüşünden sonra şu anda 1,15 dolardan işlem görüyor. ARB ayrıca aynı zaman diliminde 1,12 dolarlık bir düşük seviyeye ve 1,27 dolarlık bir yüksek seviyeye ulaştı. ARB’nin işlem hacmi şu anda kırmızı bölgede ve dünden bu yana %8’den fazla düşüşün ardından şu anda 974.964.055 dolarda bulunuyor.

ARB, 1.468.057.754 dolarlık piyasa değeriyle 38. en büyük kripto olarak sıralanıyor. Bu, altcoini 37. sırada ApeCoin’in (APE) hemen arkasına ve 39. sırada yer alan Quant’ın (QNT) önüne yerleştiriyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin