Devasa hareketler başladı! Balinalar bu tokene yöneliyor!
Devasa hareketler başladı! Balinalar bu tokene yöneliyor!

Devasa hareketler başladı! Balinalar bu tokene yöneliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) balina cüzdanlarının en büyüğü Cuma günü bir satın alma çılgınlığına girdi. ETH balinası, 986 milyon doların üzerinde FTX token alımı gerçekleştirdi.

ETH balinası 24 milyon FTX tokeni aldı

Balina izleyicisine göre, FTT, en büyük 100 ETH balinası tarafından en çok satın alınan tokenlerin listesine girdi. “BlueWhale0079” adlı bir cüzdan, 626.5 milyon dolardan fazla FTX tokeni ekledi.

24 milyon FTT birikimi sadece iki işlemle gerçekleştirildi. İzleyici tarafından kaydedilen en büyük işlem 362.8 milyon dolar değerindeydi. Ancak, ikinci işlem 263.7 milyon dolar değerindeydi. Bu arada, “BlueWhale0079” cüzdanı da 2.11 milyon dolar değerinde UNI tokeni ekledi.

“Bonobo” adlı başka bir ETH balinası, 360 milyon dolardan fazla FTX tokeni satın aldı. Bu birikim de 2 işlem haline geldi. WhaleStats’a göre, cüzdan yaklaşık 14.09 milyon FTT tokeni ekledi. Ancak kaydedilen en büyük işlem 357.8 milyon dolar değerindeydi.

Elde edilen verilere göre, FTX son 24 saatteki işlem hacmi açısından en büyük token olarak en üst sırada yer alıyor.

Bu birikimin arkasında ne var?

Bu arada, FTX tokeni, birikimi yansıtan herhangi bir fiyat hareketi göstermedi. Token, son 24 saat içinde sadece %1 artış kaydetti. Yazım sırasında ortalama 25,74 dolar fiyatla işlem görüyor. Bununla birlikte, 24 saatlik işlem hacmi %30’un üzerinde bir artış kaydederek 82 milyon dolara ulaştı.

FTX Başkanı Sam Bankman-Fried (SBF) tarafından yapılan son faaliyetler, yatırımcıların tokene olan ilgisini artırmış gibi görünüyor. SBF, çökmekte olan kripto endüstrisine yardım etmeye geldi. Son zamanlarda FTX, BlockFi’ye 250 milyon dolarlık kredi verdi. Daha önce, SBF bir kripto komisyoncusu Voyager Digital’e yardım etmişti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin