Balinalar bu altcoini aldı, anlık fiyat yüzde 22 arttı!

Balinalar bu altcoini aldı, fiyat anlık yüzde 22 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasası son günlerin en kötü zamanını geçiriyor. 2022 yılının kötü başlaması ikinci haftaya kadar sürdü. Yılın ilk haftası tam bir kabus şekilde geçti. Ocak ayının ikinci haftasında ise hafif bir toparlanma var. Bu düşüş sürecinde balinalar düşük fiyatları fırsat bildi. Peki balina topluluğu hangi altcoini daha fazla aldı?

Dün, tüm dünyanın gözü Fed Başkanı Jerome Powell’ın yaptığı açıklamalardaydı. Önemli söylemlerde bulunan Powell, kripto dünyasını hedef alan konulara da değindi. Ancak bu konular olumlu ve pozitif karşılandı. Piyasa azda olsa toparlandı.

Balinalar, sert düşüş süresinde meme coinlere daha çok yöneldi. Dip fiyatları gören meme coinler, yatırımcıların dikkatini çekti. Pek çok meme coin yatırımcıların öncelik tercih oldu. Balinalar ise en fazla alımı Dogecoin ile beraber yaptı.

Balinalar, Dogecoin’i almasıyla fiyatlanma yaşandı

Dogecoin, balinalar tarafından en çok tercih edilen varlıklardan biri oldu. 0,14 doların altına kadar geri çekilen Dogecoin’i fırsat bilen balina topluluğu alım gerçekleştirdi. 10 Ocak Pazartesi günü 0,1370 dolara kadar gerileyen DOGE, hızlı bir toparlanma evresi geçirdi.

Balinaların alımı sayesinde geri toparlanmayı gösterdi. Dün ise günü yeşil mumla kapatan bir meme coin oldu. Dip seviyeden dün tepe noktasına kadar Dogecoin yüzde 22’lik artış yaşadı. Ortalama olarak son 24 saat içinde yüzde 6 artış gösterdi. Hacimde ise 1 gün içinde 1,6 milyar dolarlık işlem girişine sahne oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin