featured

Piyasa çöktü, balinalar bu 10 altcoin’e hücum etti! Çılgın alımlar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında Bitcoin’in yaşadığı çöküşün ardından altcoin’ler de yüksek oranlarda düşüşler yaşadılar. WhaleStats verilerine göre Polygon (MATIC) ve Chainlink (LINK), son 24 saatte balinalar tarafından satın alınan en iyi altcoin’ler arasında yer alıyor.

Kripto para piyasası, uzun vadeli işlemlerin tasfiye edildiği bir satışta geleneksel piyasaların yanında düştü. Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin ve altcoin’lerin çoğu, değer kaybetmeye devam ediyor.

Ethereum balinasının işlemleri nasıl oldu?

Daha önce ETH balinaları tarafından başlatılan ve 21.718.997 dolar değerindeki 838.229 milyon adet LINK kripto para biriminin toplandığı devasa bir birikim çılgınlığı olmuştu. Piyasada sekiz büyük transfer kaydedildi.

balina altcoin

Bunlardan altısı WhaleStats’ın en büyük ETH sahipleri listesinde 35. sırada yer alan balina tarafından gerçekleştirildi. En büyük 3. sırada yer alan bir başka büyük balina da aynı şekilde 4.840.000 dolar değerinde 2.000.000 adet MATIC satın aldı.

Yakın zamanda yaşanan bir başka satın alma işlemi ise WhaleStats’a göre 293. sırada yer alan bir Ethereum yatırımcısının gerçekleştirdiği işlem. Bu balina, 2.951.199 dolar değerinde 1.239.999 adet MATIC satın aldı.

Şu anda, LINK en çok işlem gören alltcoin durumunda. Uniswap en yaygın kullanılan altcoin olurken Shiba Inu ise WhaleStats tarafından izlenen ilk 1000 ETH cüzdanı arasında USD değerine göre en büyük token pozisyonu olmaya devam ediyor.

Fiyat hareketi

Chainlink, 2022 yılının başından bu yana yaklaşık %41 oranında artışla 5 Ocak tarihinde 27.50 dolar seviyesine yükselerek yıla olumlu bir başlangıç ​​yaptı. Bu yazının yazıldığı sırada altcoin, 24.16 dolar seviyesinden işlem görmeyi reddetmesine rağmen, Chainlink piyasanın geri kalanına kıyasla daha az kaybetti. İlk 20 içerisindeki altcoin’lere kıyasla, yalnızca %2,67 oranında düşüş kaydederek en az kaybedenlerden biri oldu.

Öte yandan, Polygon (MATIC), 2,60 dolardaki yüksek seviyeleri işaretledikten sonra 1 Ocak tarihinden bu yana istikrarlı bir şekilde düşüş yaşadı. Düşüşler, mevcut piyasa satışlarından kaynaklandı. Bu da MATIC altcoin’inin 5 Ocak’ta 2,02 dolara kadar düşmesine neden oldu.

MATIC, Aralık 2021’in ortalarındaki etkileyici yükseliş yaşamasının ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,92 dolara ulaşmıştı. Şu anda görülen düşüşlere rağmen MATIC, yükselen bir kanalda kalıyor. Bu da yukarı doğru olan modelin bozulmadan kaldığını gösterir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin