Önemli gelişme: Balinalar birikim moduna geçti! Bitcoin fiyatı ne zaman artmaya başlayacak?
Önemli gelişme: Balinalar birikim moduna geçti! Bitcoin fiyatı ne zaman artmaya başlayacak?

Önemli gelişme: Balinalar birikim moduna geçti! Bitcoin fiyatı ne zaman artmaya başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen bir dijital varlık istihbarat şirketi, kripto balinalarının satın alma gücünü çok güçlü bir şekilde yükseltmeye başladığını açıkladı. Şirkete göre balinalar 1 milyar doları aşan stabil coinler biriktiriyor.

Santiment, balina olarak bilinen zengin kripto yatırımcılarının aylar sonra Tether biriktirmeye başladığını ve şu anda ciddi miktarda USDT biriktirdiğini açıkladı.

“Balinalar, tıpkı Bitcoin ve altcoin biriktirme ve boşaltmalarında olduğu gibi, stabilcoin davranışı yoluyla güç sağlıyorlar. Geçen ay, 10.000 ila 10 milyon Tether’e sahip adresler, satın alma gücüne  toplam arzın %2,7’si olan 1,06 milyar dolar ekledi.”

Image

Kripto balinaları USDT biriktirirken Santiment, Bitcoin (BTC) yatırımcılarının BTC’ye yüklemeye devam ettiğini de ortaya koyuyor.

“Bitcoin, fiyatlar altı ayın dibine yakınken kripto paraların borsalardan çıktığını görmeye devam ediyor. İlginç bir şekilde, son 26 haftanın 21’inde BTC’nin borsalardan daha fazla hareket ettiğini gördük. Fiyat artış göstergesi olarak büyük çıkıştaki artışlara bakıyoruz.”

Image

“Bitcoin’in ne zaman yükseleceği S&P 500’de gizli”

Bitcoin’in başka bir ralliyi ne zaman ateşleyebileceğine gelince, kripto istihbarat firması piyasa katılımcılarının BTC’nin borsa ile korelasyonuna bakmaları gerektiğini söylüyor.

“Hafta sona ererken, Bitcoin 38.900 dolara düştü ve S&P 500 de aynı şeyi yaptı. Korelasyonları, BTC’nin ne zaman tekrar patlayabileceğini göstermeye devam ediyor. Bu arada altın da savaş haberlerinin çıktığı zamanki seviyesine geri döndü.”

Image

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin