Milyarlarca SHIB Binance'a gönderildi! Balinalar birikim aşamasına mı geçiyor?
Milyarlarca SHIB Binance'a gönderildi! Balinalar birikim aşamasına mı geçiyor?

Milyarlarca SHIB Binance’a gönderildi! Balinalar birikim aşamasına mı geçiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Etherscan tarafından sağlanan ve @shibaplay_ tanıtıcısı tarafından Twitter’da yayınlanan veriler, balinaların son 24 saat içinde Shiba Inu tokenlerini Binance borsasına göndermede aktif olduğunu gösteriyor.

Ayrıntıları Etherscan’de paylaşılan, toplamda 800 milyara yakın SHIB’yi hareket ettiren dört büyük işlem tespit edildi. Bu işlemler, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun Binance cüzdanlarından büyük miktarda para çekme durumunun az çok istikrara kavuştuğunu ve mevduatların Binance cüzdanlarına geri gelmeye başladığını paylaşmasından sonra gerçekleşti.

750 milyar SHIB hareket halinde, balinalar Binance’e yeniden para mı yatırıyor?

Her biri 150 milyar ila 207.8 milyar Shiba Inu taşıyan dört işlem tespit edildi. Binance cüzdanına bilinmeyen bir adresten toplam 207.208.495.544 SHIB yatırıldı. Bir başka benzer meme coin hareketi, anonim cüzdanlar arasında gerçekleşti.

Son olarak 1.336.500$ değerinde 150.000.000.000 SHIB tekrar Binance borsasına gönderildi.

https://twitter.com/shibaplay_/status/1603026003806363653

CZ, mevduatların kademeli olarak geri geldiğini söylüyor

14 Aralık’ta Binance’in CZ’si, borsadan büyük miktarda para çekmeyle ilgili durumun istikrara kavuştuğunu ve mevduatların geri gelmeye başladığını duyurmak için Twitter’a gitti. Ayrıca 800 milyon dolarlık Ethereum net girişinin gerçekleştiği bildirildi.

Önceki gün, yatırımcılar BNB ve BUSD’yi soğuk cüzdanlara veya diğer borsalara çekmek için aktif olarak Ethereum ve ERC20 tokenlerine dönüştürüyorlardı. BNB fiyatı önemli ölçüde düştü. Bir gün içinde, 2 milyar dolara yakın kripto para çekme işlemi işlendi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin