Balinalar bu altcoin'in peşini bırakmıyor! Düşüşe rağmen birikim devam ediyor
Balinalar bu altcoin'in peşini bırakmıyor! Düşüşe rağmen birikim devam ediyor

Balinalar bu altcoin’in peşini bırakmıyor! Düşüşe rağmen birikim devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano Eylül ayında düşüş eğiliminde buna rağmen balinalar altcoin’i sürekli biriktiriyor. Kripto para piyasasındaki tüm belirsizliklere rağmen, Cardano ağındaki balinalar varlıklarını düşürmeye hazır değil. Bu da düzeltme sırasında ek baskı yaratıyor. Bunun yerine, aktif bir birikim aşamasını tercih ediyorlar.

Balinalar altcoin varlıklarını artırdı.

Santiment’in zincir içi verilerinin gösterdiği gibi, büyük Cardano sahipleri, 17 Ocak’ta başlatılan piyasadaki büyük fiyat düşüşünden bu yana pozisyonlarını yaklaşık %110 oranında artırdı. Daha önce, aynı adres grubu 45 milyon ADA tokeni bulundururken ve bugünün verilerine göre, balinalar tarafından 95 milyondan fazla token tutuluyor.

On-Chain Data

Halihazırda yaklaşık 100 milyon ADA tokenine sahip olan yukarıda belirtilen büyük adresler, tüm Cardano yatırımcılarının %71’inin orta vadeli olduğunu gösterdiğinden, yatırımcıların çoğunluğu olarak kabul edilebilir. Kısa vadeli yatırımcılar, tüm Cardano sahiplerinin sadece %22’sini oluşturuyor.

Altcoin sahiplerinin sadece %7’si uzun vadeli yatırımcılara denk geliyor. Ancak altcoinin kârlılığına göre, tüm sahiplerin yalnızca %9’u şu anda kârlı olduğundan pazarın büyük bir kısmı zarar etti.

Verilerin gösterdiği gibi, şu anda tüm Cardano sahiplerinin yaklaşık %85’i zararda ve bu da varlığı hem kısa hem de uzun vadeli kârlılık açısından piyasadaki en kötü performans gösteren varlıklar arasında olduğunu gösteriyor.

Cardano’nun bu düşüşü hem pazarına hem de sosyal performansına bağlanıyor. Piyasa verilerinin gösterdiği gibi, en büyük satın alma hacimleri Cardano fiyatı 3 dolar seviyesindeyken gerçekleşiyordu. Daha sonra varlık %65’lik bir düzeltme ile karşı karşıya kaldı. Yazım sırasında ADA 1,025 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte değerinin %1,5’ini kaybediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin