Balina hesapları bu altcoin'den ayrılıyor! İşte ayrıntılar
Balina hesapları bu altcoin'den ayrılıyor! İşte ayrıntılar

Balina hesapları bu altcoin’den ayrılıyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin MATIC düşüşe geçerken balinalar çıkış yapıyor. Altcoin yazım sırasında %5’lik bir düşüş yaşayarak 0,8321 dolardan işlem görüyor. Polygon’un (MATIC) kripto pazarındaki son çöküşle mücadele etmesine rağmen, popüler kripto borsası Kraken ile yeni ortaklığıyla proje için gelişmeler olumlu ilerliyor. Buna ek olarak, Instagram’ın NFT’leri basmak için Polygon ağıyla entegrasyonu, şimdiden topluluk tarafından merakla takip ediliyor.

Bu yeni gelişmeler, kriptoyu biraz yükseliş bölgesinde işlem görmesine sebep oldu. MATIC balinaları bunu, kâr elde etmek için tüm varlıklarını satmak için mükemmel bir fırsat olarak görüyor. Bu da MATIC’in satış baskısının artmasına neden oldu. Bir zincir üstü balina takipçisi, bir balina hesabının varlıklarını tasfiye etmek için Binance borsasına 9 milyon MATIC aktardığını bildirdi.

Bu balina işlemleri oldukça önemli değerlendirilir. Çünkü bu balinalardan gelen satış baskısı, fiyat dalgalanmasının yönlendirilmesinde önemli bir kısmı kontrol ederler.

Analist SwalowPremium, bu şekilde devam ederse altcoin’in daha fazla düşüş trendiyle karşı karşıya kalacağına inanıyor. MATIC’in 0,77 dolar seviyesinin altına düşerek 0,58 dolar ile 0,62 dolar konsolidasyon aralığını ziyaret edebileceğini tahmin ediyor. Öte yandan, MATIC fiyatını destek seviyesinin üzerinde tutabilirse, altcoin 1,01 doları test edebilir.

Elde edilen verilere göre MATIC’in son 24 saatte %5’lik bir fiyat düşüşünden sonra şu anda 0,8321 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor. Altcoin ayrıca son yedi gün içinde hâlâ %6’dan fazla düşüş yaşadı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin