Balina hareketleri Floki Inu fiyatına destek sağladı mı? İşte detaylar
Balina hareketleri Floki Inu fiyatına destek sağladı mı? İşte detaylar

Balina hareketleri Floki Inu fiyatına destek sağladı mı? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir balina, 125.000 dolar değerinde 1.2 milyar Floki Inu tokeni satın aldı, ancak kripto para biriminin fiyatı düşük performans göstermeye devam ediyor. Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme coinler bu yıl piyasada büyük kazançlar kaydetti. Bu durum, daha fazla geliştiricinin meme coinleri piyasaya sürmesine neden oldu.

Floki Inu Bitrue’da listelendi!

Kripto para borsası Bitrue, bu haftanın başlarında Floki Inu’yu listeledi ve FLOKI çifti artık platformda mevcut. Listeleme sonucunda, bir balina ralli beklentisiyle birlikte 125.000 dolar değerinde FLOKI tokeni aldı.

https://twitter.com/BitrueOfficial/status/1476182917668044801

Binance Smart chain ve Ethereum balina monitörü WhaleStats, satın almanın 30 Aralık’ta yapıldığını açıkladı. Ancak balinanın 1.2 milyar FLOKI tokeni satın almasına rağmen, kripto para biriminin fiyatı son birkaç saat içinde düşük performans gösteriyor. Yazım sırasında, FLOKI son 24 saatte yaklaşık %2 düşüşle 0,0001 dolardan işlem görüyor. FLOKI, değeri son yedi gün içinde %5’ten fazla düşerek son haftalarda düşük performans gösteriyor.

FLOKI’nin 1.2 milyar satın alınması, balinayı tokenin en büyük sahiplerinden biri haline getiriyor. WhaleStats’a göre, en büyük FLOKI cüzdanı şu anda 5.3 milyon doların üzerinde 51 milyar token tutarken, ikinci en büyük cüzdan ise 3.1 milyon dolar değerinde Floki Inu’ya sahip.

FLOKI topluluğu, tokenin en büyük kripto borsasında listelenmesi için çalışıyor

Floki Inu topluluğu, tokenin genel olarak benimsenmesini sağlamak için son haftalarda çok çalışıyor. Geçen ay topluluk, oynayarak kazanılan bir NFT oyun metaverse’si olan Valhalla’nın piyasaya sürülmesini bekliyordu.

Geliştiriciler, kullanıcılara ödeme alma fırsatı da veren NFT oyunuyla topluluğa daha fazla kullanıcı çekmek istiyor. Sonuç olarak topluluk, tokeni tanıtmak için bir pazarlama başlattı. Bu haftanın başlarında, Floki Inu kullanıcıları, tokenin büyük kripto para borsası Kraken’de listelenmesi için bir dilekçe oluşturdu.

Dilekçeye göre FLOKI, Shiba Inu ve Dogecoin’in ardından üçüncü en büyük meme coin olarak yer alıyor. Floki Inu henüz herhangi bir büyük merkezi kripto para borsasında listelenmedi ve topluluk Kraken’de listelenerek bunu değiştirmek istiyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin