Çılgın Bitcoin balinası büyük bir alım yaptı.
Çılgın Bitcoin balinası büyük bir alım yaptı.

“Canavar balina” canlandı, çılgın Bitcoin alımı gerçekleşti! BTC roketlemeye mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük üçüncü Bitcoin balinası bir kez daha canlandı. Anonim balina yeni bir alım gerçekleştirdi ve cüzdanına 150 milyon dolarlık BTC kattı. Söz konusu balina son düşüşlerden oldukça dikkat çekici bir şekilde faydalanıyor.

Bitcoin düşerken bu balina 3.000 BTC aldı

Bu yazı yazılırken, piyasa değerine göre bir numaralı dijital para birimi biraz ivme kaybetti. Varlık, bu haber yazılırken 47.000 $’a düşmüş durumda. Bu gerileme, geçen ay ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi 68.000 $’dan sonra 20.000 $’dan fazla bir düşüş anlamına geliyor.

Genel olarak, balina yalnızca son birkaç gün içinde 3.000 BTC satın aldı. Şimdi söz konusu kişinin BTC üzerinden 6 milyar doların üzerinde bir servete sahip olduğu ve bu paranın yaklaşık 3 milyar dolarının Bitcoin’in yükselen fiyatı sayesinde son birkaç yılda geldiği tahmin ediliyor.

İki yıllık cüzdan, ucuza BTC toplamasıyla ünlü

Parayı tutan kripto adresi yaklaşık iki yıldır aktif durumda. Dijital para birimi sahnesine ilk olarak 2019’da giren cüzdan, 2020 ve 2021 boyunca on binlerce Bitcoin topladı. En son satın alma, cüzdanda tutulan BTC sayısını 118.000’in üzerine çıkardı. Her bir kripto para ortalama 21.160 dolarlık ​​fiyatla satın alındı.

Doğal olarak, bu hareket birçok kişinin ve analistin cüzdanı kimin elinde tuttuğu hakkında spekülasyon yapmaya başlamasına neden oldu. Bir kişi, cüzdanın bir kripto borsasına ait olduğunu öne sürdü. Ancak tanınmış trader Venture Founder, durumun muhtemelen böyle olmadığını söylüyor. Bir röportajda, Venture Founder şöyle diyor:

İşlem hacmi ve desenler bunu desteklemiyor gibi görünüyor. Diğer soğuk cüzdanlara kıyasla çok tutarsız.

Diğer balinaların da Bitcoin fiyat düşüşünden tam olarak yararlanmaya hazır olduğuna inanılıyor. Global Block’ta bir trader olan Marcus Sotiriou, yakın tarihli bir açıklamada şunları söyledi:

Dijital varlık piyasaları, Bitcoin’i cüzdanlarından taşıyan ve borsalara şaşırtıcı bir oranda yatıran kripto balinalarından büyük miktarlarda satış gördü.

2022’de kripto para piyasasını neler bekliyor?

Anonim balinanın yeni zirvelere ya gelecek ay ya da en azından yılın başlarında ulaşılacağı inancıyla Bitcoin satın aldığına inanılıyor.

Sotiriou şöyle diyor:

Bunun boğa döngüsünün sonu olduğunu düşünmüyorum. En son fiyat düşüşü, birçok analistin 2021’de zirveye ulaşacağına dair beklentilerinin aksine, bu boğa piyasasının 2022’ye kadar uzayabileceği teorisine ağırlık verdi.

Bu arada Ethereum 2022’de ne kadar olacak? sorusunun yanıtı bu yazımızda.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin