En büyük üçüncü balina, bu 3 altcoin'i biriktirmeye devam ediyor!
En büyük üçüncü balina, bu 3 altcoin'i biriktirmeye devam ediyor!

En büyük üçüncü balina, bu 3 altcoin’i biriktirmeye devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir boğa balinası yakın zamanda MANA ve SAND gibi son zamanların kripto parası dahil olmak üzere 3 altcoin’den alım yaptı. Balina 14 milyon dolar değerinde alım yaptı. Tek bir kripto balinası, daha önceki birkaç işlemle birlikte 14 milyon doların üzerinde üç altcoin satın aldı.

Balina Hangi kriptolara 14 milyon dolar harcadı?

Ethereum’un Light adlı üçüncü en büyük balina cüzdanı, başka bir satın alma çılgınlığına girişti. Portföyüne maliyeti 14.1 milyon dolar olan üç token ekledi.

En zengin Ethereum cüzdan adreslerini ve etkinliklerini takip eden platform WhaleStats’tan alınan verilere göre, Light cüzdan yakın zamanda 1.845,409 dolar değerinde yaklaşık 642.999 MANA satın aldı.

MANA, Ethereum tabanlı 3D sanal gerçeklik oyunu Decentraland’ın yerel tokeni ve şu anda birim başına 2,8 dolardan işlem görüyor. Balina ayrıca, ilk satın almada 2.044,800 dolar değerinde yaklaşık 426.000 SAND ve 8.179,094 dolar karşılığında 1.703,978 SAND ekleyerek blockchain tabanlı sanal dünya The Sandbox’ın yerel tokenini satın aldı. SAND, raporlama sırasında şu anda kriotı para başına 4,2 dolardan işlem görüyor.

Son olarak, Light cüzdan 2.039,319 dolara denk gelen 3.090,000 CQT satın aldı. CQT, geliştiricilerin önde gelen birkaç blockchain platformundan veri çekmesine olanak tanıyan bir uygulama programlama arabirim paketi sağlayan Kovalent Ağın yerel simgesidir. Şu anda token başına 0,6 dolardan işlem görüyor.

Balina bu tokenleri ilk defa satın almadı!

Light cüzdanının yaptığı son alımlar, geçtiğimiz haftalarda benzerlerini daha önce yaptıkları düşünülürse sürpriz değil. Şu anda dijital varlıklarda toplam 4,3 milyar doların üzerinde bir değere sahip olan Light cüzdan, son işlemleri  geçen hafta başladı.

Daha önce de 1,1 milyon doların üzerinde GALA tokeni, 2,45 milyon doların üzerinde OMG tokeni, 24,1 milyon doların üzerinde LINK ve en büyük satın alımı olan 86,4 milyon dolar değerinde Wrapped Bitcoin (WBTC) satın aldı.

Toplamda, Ethereum balinası son satın alımlarında 128 milyon doların üzerinde para harcadı ve iki metaverse coini ve diğer dört kripto varlığı ekledi. Öte yandan, tek bir balina 24 saat içinde o sırada 136 milyon dolar değerinde olan yaklaşık 4 trilyon SHIB satın aldı.

“Bu yazı ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlandı.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin