Shiba Inu yükselecek mi? Shib fiyat analizi shib fiyat göstergesi shib fiyatı

Balina artışının ardından SHIB hacmi hızla artıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıklarının çoğu baskı altında kalırken SHIB son 24 saat içerisinde %4,83 düşüşle 0,0000090 dolardan işlem görüyor. Bağlam açısından, Dogecoin ve Huobi Token gibi kripto para birimleri sırasıyla %10 ve %14 kayıplar bildirdi. Genel olarak fiyat düşüşüne rağmen, SHIB işlem hacminde %83 artış gösteriyor. Elde edilen verilere göre son 24 saat içinde 208.466.756 dolar değerinde toplam 22.857.082.256.756 SHIB takası gerçekleşti.

İşlem hacminde bir artış, tipik olarak, yatırımcılar kâr elde etmek için büyük miktarlarda alım satım yaptıklarında ortaya çıkar. Son 24 saat içinde, kripto veri izleyicisi WhaleStats, SHIB’nin de ticaret hacimlerinde büyük bir artış gördüğünü ve en büyük 100 ETH balinası arasında işlem hacmine göre ilk 10 varlık arasında yer aldığını bildirdi.

Shiba Inu ağındaki büyük işlemlerin sayısı son 24 saatte %141 arttı. Tanımlandığı şekliyle büyük işlemler, 100.000 doları aşan işlemleri ifade ediyor.

SHIB birikimi devam ediyor

SHIB, 27 Kasım’da Dogecoin ile birlikte yükseldi ve yaklaşık %5 kazandı. 24 saatlik kazançlar silinirken, SHIB haftalık %5’lik yükselişini sürdürüyor.  Benzer şekilde, ShibaSwap’te stake edilen mevcut miktar 27 trilyon SHIB değerinde. SHIB sahipleri veya uzun vadeli sahiplerin yüzdesi son haftalarda %54’e yükseldi. Mevcut fiyat düşüşlerine rağmen SHIB yakma oranı son 24 saatte %4.497 arttı ve 50.567.740 SHIB yakıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin